“Elazığ Her Yerde Okuyor” Kampanyasına Genç Memur-Sen ve Fırat Üniversitesi ADEM Öğrenci Topluluğundan destek geldi…

Genç Memur-Sen ve F.Ü. Adem Öğrenci Topluluğu, 750 adet kitabı İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’e teslim etti.

“KİTAP MECLİSLERİNİ VE KİTAP KRİTİKLERİNİ YAPMAKTAYIZ”

Genç Memur-Sen Şube Başkanı Saim Çolak, “Elazığ Genç Memur-Sen İl temsilciliği olarak ve Fırat ADEM öğrenci topluluğu olarak bugün 750 kitabı “Elazığ Her Yerde Okuyor” kampanyasına destek vermek için burada bulunuyoruz. Müdürümüzün nezdinde teslim edeceğiz 750 kitabı. Elazığ Genç Memur-Sen ve Fırat ADEM öğrenci topluluğu her ay düzenlediği kitap meclislerini ve kitap kritiklerini yapmaktayız. Bugüne kadar ilimizde 9 tane kütüphane kurduk, hepsini de farklı temalarla kurduk. 1453 ruhuyla kitap, 7 güzel adam kütüphanesi, Mehmet Akif İnan Kütüphanesi ve bugün de inşallah bu seneki çalışmamızı “Elazığ Her Yerde Okuyor” kampanyasına bağışlayacağız. Başta bu kampanyayı başlatan Sayın Valimize, İl Milli Eğitim Müdürümüze, İl Milli eğitim Müdür Yardımcılarımıza, Şube Müdürlerimize, değerli öğretmen arkadaşlarımıza, öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“OKUMADIĞIMIZ GÜN KARANLIKTAYIZ”

Fırat Üniversitesi ADEM Öğrenci Topluluğu Başkanı Gökhan Gök ise, “Üniversite de yaptığımız kampanyaya katkıda bulunan arkadaşlara, yönetimimizin hepsine teşekkür ederim. Okumadığımız gün karanlıktayız ve bunun farkına vardığımızda aydınlık geleceğe doğru kapı aralamış olacağız. İnşallah bu tür kampanyalara ilimizde ve ülkemizde çokça rastlarız” şeklinde konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN BU DERTLE DERTLENMELERİ”

Desteklerinden dolayı Genç Memur-Sen ve ADEM Öğrenci Topluluğu’na teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Gerçekten genç yaşlarına rağmen böyle kitap okumaları hem de okuyacak olan diğer kardeşlerine bu şekilde yüklü miktarda kitap bağışlamaları bizi ziyadesiyle memnun etti. Önemli olan bu dertle dertlenmeleri Elazığ’da bir kampanya başlattık. Bunlarda bu işe gönül vermişler, zaman ayırmışlar, fedakarca katkı sundular. Ben bu konuda Memur-Sen Elazığ İl Başkanımıza, Genç Memur-Sen İl Başkanımıza, ADEM Topluluğu Başkanımıza ve ekibine4, öğrencilerimize gerçekten çok teşekkür ediyorum. Miraç Gecemizde hayırlı olmasını diliyorum ve bu yardımlarını hem kendileri okusunlar, hem de okudukları kitabı tekrar bizim öğrencilerimize bağışlarlarsa hem ikinci bir külfet olmaz hem de kitaplarımız en güzel şekilde değerlenmiş olur” dedi.