Kamu Sen İl Temsilcisi Atilla Çerkez, bağlı sendika başkanları ile kameralar karşısına geçerek, İdlib’te kahraman ordumuza yönelik düzenlenen hain saldırıyı kınadı.

ÇERKEZ: GEREKLİ CEVABI EN UYGUN ZAMANDA VERECEKTİR

Çerkez, “Bundan bir asır önce Sevr ile kurgulanmış karanlık senaryonun bugünde yürürlüğe konulmak istendiğine maalesef şahit oluyoruz. İnanıyoruz ki Türk düşmanları 100 yıl önceki mağlubiyetin daha ağırını tadacaktır. Peki emperyalizm bu hain emellerini gerçekleştirmek için ne yapmak istemektedir. Emperyalizm sınırlarımız içerisinde bizleri kıstırarak hareket alanımızı kısıtlamak, ardından da yerel iş birlikçilerini kullanarak yerel hedeflerine ulaşmak istemektedirler. İşte kahraman ordumuz bu kuşatmayı bertaraf etmek ve bölgede yaşanan insani dramı bertaraf etmek üzere sınır ötesinde bulunmaktadır. Türk milleti dostunu da düşmanını da unutmaz kendisine namlu doğrultanlara da, bayrağına el uzatanlara gerekli cevabı en uygun zamanda verecektir” dedi.

ÇERKEZ: HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Türkiye Kamu-Sen bedeli ne olursa olsun bu doğrultuda Devletin alacağı bütün askeri ve siyasi kararların arkasında olacağını kaydeden Çerkez, “Milli güvenliğimizin ağlanması için üzerimize düşen her türlü sorumluğumu amasız, şartsız, koşulsuz seve seve yerine getireceğimizi bildirir saldırılarda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı evlatlarımıza sağlık dileriz. Hepimizin başı sağ olsun” diye kaydetti.

Kamu Sen Başkanı Atilla Çerkez’in konuşmasının ardından, şehitlerimiz için Kuran’ı Kerim okundu ve dua edildi.