Barış Pınarı Harekatı’na bir destek de, Mehmet Zeki İlkokulu Öğretmenleri ve öğrencilerinden geldi.

Okul idarecileri, öğretmenleri ve velileri, Öğretmenevi önüne giderek, Kızılay’a, canlarını siper eden askerlerimiz için kan bağışında bulundular.

ÇİFTÇİ: KAN BAĞIŞI ÖNEMLİ BİR KONU

Milli Eğitim Şube Müdürü Cemil Çiftçi, “Bugün burada Mehmet Zeki İlkokulumuzun yönetici, öğretmen ve personelinin kan bağışı etkinliği için toplanmış bulunuyoruz. Kan bağışı önemli bir konu. Bu okulumuzun da böyle duyarlı davranıp; öğretmen, idareci, personel ve veliler tarafından kan bağışına gelmeleri gerçekten güzel bir davranış. Bunun herkese örnek olmasını istiyoruz. Kan bağışı önemli bir konu. Hayati bir konu” ifadelerini kullandı.

BULUT: CANIMIZDAN CAN, KANIMIZDAN KAN VERMEK ÜZERE ŞU ANDA BURADA TOPLANDIK

Mehmet Zeki İlkokulu Müdürü Orhan Bulut, “Mehmet Zeki İlkokulu olarak veli ve öğretmenlerimiz ile birlikte Barış Pınarı Harekatına destek olmak amacıyla kan bağışında bulunmak üzere şu anda toplanmış bulunuyoruz. Bu kampanyamıza destek olan velilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza haseten çok teşekkür ediyorum. Esas olan sürekli kendimiz için değil, birazda başkaları için yaşamak esas olmalı. Onun için yaralılarımıza, gazilerimize onların adına canımızdan can, kanımızdan kan vermek üzere şu anda burada toplandık ve kanlarımızı veriyoruz” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL