15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ İl Başkanı Kazım Sevinç ve yönetim kurulu üyeleri televizyonumuzu ziyaret ederek çalışma sistemi hakkında bilgi aldılar.

“KANAL FIRAT İLK MEYDANA GELEN KANAL OLDU”

Kanal Fırat’tan övgüyle bahseden 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ İl Başkanı Kazım Sevinç, Kanal Fırat’ın 15 Temmuz Darbe girişiminde ilk meydana çıkan televizyon kanalı olduğunu ve sonrasında da sürekli yayın yaptığını ifade etti. Sevinç, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da hitap eden bir Kanal Fırat’ımız var ve özellikle 15 Temmuz gecesi Kanal Fırat ilk bizim 15 Temmuz meydanına gelen bir televizyonumuzdur. Furkan beyi orada da gördük o zaman. 15 Temmuz gecesi haricinde sonrada yapmış olduğunuz yayınlarla 15 Temmuz gecesinde ki hain diyebileceğimiz bir girişimin halka ve milletimize bunların açıklamasını yapıp ve bunları bizlere en iyi şekilde anlatan bir kanal oldunuz. Ayrıca tebrik ediyorum. Anadolu’nun en iyi televizyon olarak bir ödül de aldınız inşallah bu ödüllerin devamı da gelir” dedi.

“KANAL FIRAT’A TEŞEKKÜR EDERİZ”

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ İl Başkanı Kazım Sevinç, “15 Temmuz Milli İrade Ocakları olarak Elazığ da kuruluşumuzu tamamlamış bulunmaktayız. Şuanda özellikle 15 Temmuz gecesini unutmamak kendimiz unutmadığımız gibi bizden sonra gelecek nesillere unutturmamak için çalışıyoruz. Çünkü bu hain geceyi bir daha bu ülkenin yaşamasını istemiyoruz. Bunun için de bizim üzerimize düşen elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bu yüzden özellikle Kanal Fırat’a teşekkür ediyoruz. Sağ olun var olun” ifadelerini kullandı.

KANAL FIRAT’A PLAKET

15 Temmuz darbe girişiminin ilk anından itibaren yapılan yayınlar ve süreçteki öz verili çalışmalarından dolayı 15 Temmuz Milli İrade Ocakları tarafından Televizyonumuz Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a plaket takdim edildi. Zeki Akbıyık’ın il dışında olması nedeniyle plaketi haber spikeri Furkan Dilaver aldı.