Elazığ’ın ilk ulusal kanalı olan ve Elazığ’dan dünyaya açılan Kanal Fırat Televizyonu izlenme rekoru kırıyor. Yurt dışı ve il dışından da büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kanal Fırat televizyonu, özellikle memleket hasreti gidermek isteyen Elazığlıların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

SABAH 9’DAN GECE 1’E KADAR CANLI YAYIN

Sabah 9’da başlayan ve gece 1’e kadar devam eden canlı yayınları, haber programları, canlı bağlantılar, yöresel müzik programları, spor – kültür – sanat – eğitim - yemek programlarıyla izleyicinin takdirini toplayan Kanal Fırat Televizyonu haber almak isteyen Elazığlıların büyük beğenisini topluyor. Bölgenin en büyük televizyon binasına da sahip olan Kanal Fırat Televizyonu sadece Elazığlıların değil, bölge şehirlerin de takip ettiği bir kanal olma özelliğine sahip.

KANAL FIRAT TELEVİZYONU 13. OLDU

Son açıklanan veriler, Kanal Fırat Televizyonunun İnternet üzerinden de oldukça fazla izlendiğini ortaya koydu. Verilere göre, “canlitv” internet sitesinin reyting oranlarına göre Kanal Fırat Televizyonu, Türkiye’deki tüm televizyon kanalları arasında en çok izlenen 13. Kanal oldu.

İŞTE EN ÇOK İZLENEN TELEVİZYONLAR

İzlenme oranlarına göre;

En çok izlenen kanal ATV

En çok izlenen ikinci kanal STAR TV

En çok izlenen üçüncü kanal ise FOX TV oldu.

4. sırada TV8

5. Sırada CNN TÜRK

6. Sırada TRT1

7. Sırada NTV SPOR

8. Sırada ASPOR

9. Sırada NTV

10. Sırada KANAL D

11. Sırada TRT SPOR

12. Sırada A HABER

13. Sırada KANAL FIRAT

14. Sırada TGRT HABER

15. Sırada BRT1

16. Sırada TRT HABER

17. Sırada SHOW TV

18. Sırada BEYAZ TV

19. Sırada TV8,5

20. Sırada ise ULUSAL KANAL yer aldı.

 

TRT HABER BİLE GERİDE KALDI

En çok izlenen “TRT HABER”, “SHOW TV” gibi yaygın televizyon kanallarını bile geride bırakan Kanal Fırat Televizyonu tüm kanallar arasında yüzde 2,1’lik izlenme oranına sahip oldu. Kanal Fırat televizyonu dışında hiçbir bölgesel kanal ilk 20’ye bile giremedi.

  

“TÜM HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kanal Fırat Televizyonu yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada ise; “Her zaman Elazığ ve Elazığlının yanında olmaya devam ediyoruz. Yayın hayatımıza başladığımız ilk günden beri izleyicilerimizin yoğun takdirini topladık. Bizlere olan bu sevgi ve ilgiyi karşılıksız bırakmamak için son teknoloji ve güçlü ekibimizle elimizden gelen en iyi çalışmayı yapmaya çalışıyoruz. Bizlere her zaman güç veren ve bu seviyelere getiren Elazığ’ın güzel insanlarına tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz” denildi.

  

“EN İYİ SONUÇLARI ELDE ETMEKTEYİZ”

Türkiye’de internet sitesi üzerinden en çok izleyiciye sahip olan “CanliTV” internet sitesi tarafından yapılan açıklamada; “Sitemiz üzerinden yayınlarını verdiğimiz kanalların tamamını, reyting uygulamamız ile yüksek oranda doğru yüzdeliklerle belirlemekteyiz. Bunun en büyük sebebi olarak kullanıcılarımızın günlük yüzbinlerce izlenim ziyaret potansiyeli sayesinde reyting sonuçlarını en iyi sonuçları elde etmekteyiz. Türkiye geneli bunun yanı sıra yurt dışı çok geniş bir izleyici potansiyeli ile belirlenmektedir. Tüm Türk kanallarının yayınladığı haber, program, spor, müzik, diziler, sinemalar vs. tüm yayınların anlık, günlük, haftalık, aylık, yıllık, reyting raporlarını vermekteyiz” ifadeleri kullanıldı.