15 Temmuz Darbe Girişiminin olduğu ilk andan itibaren Kanal Fırat Televizyonu Elazığ’da meydana inerek ilk andan itibaren yayınlarını gerçekleştirmişti.

Darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle de Memur Sen İl Temsilcis İbrahim Bahşi ve yönetim kurulu üyeleri medya grubumuzu ziyaret ederek o süreçte gerçekleştirilen yayınlardan dolayı teşekkür etti.

MEMUR-SEN TARAFINDAN TÜRK BAYRAĞI VE ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a Türk Bayrağı, Kanal Fırat Haber Spikeri Furkan Dilaver ise çiçek takdim etti.

BAHŞİ: BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TNA RAHMET DİLİYORUM

Ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Haince alçakça bir darbe girişiminin yıl dönümü. Gerçekten o gece millet olarak birlik beraberlik içerisinde bu alçakça darbe girişimini püskürttük ve birlik beraberlik içerisinde bugünlere geldik. Memur Sen ailesi olarak Genel Başkanımız Ankara’da Kızılay meydanına inerek milletimizi meydanlara çağırarak bugün ekran başında oturup izleme sırası değil diyerek meydanlara inme çağrısında bulunmuştu. Ben şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onların sayesinde bugün yine bu ülkede bayrağımız dalgalanıyor. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de sağlık ve afiyetler diliyorum” dedi.

BAHŞİ: KANAL FIRAT’I O GÜNÜN KAHRAMANLARI OLARAK GÖRÜYORUZ

O süreçte Kanal Fırat’ın gerçekleştirmiş olduğu canlı yayınlardan bahseden İbrahim Bahşi, “O gece kahramanca o meydanda halkımızın, milletimizin Elazığlıların hissiyatını ekranlara taşıyan değerli Furkan Dilaver’i ziyaret etmek istedik. Onun şahsında o gece yine meydanda olan kameram kardeşimiz Orhan Aslan’ı ve Kanal Fırat’ı ziyaret etmek istedik. Onlar günlerce meydanda bu hissiyatı halkımıza taşıdıkları için o günün kahramanları olarak görüyoruz. Elazığ’ımızın güzide kanalı Kanal Fırat’ımızı ve onların çok değerli çalışanları Furkan Dilaver başta olmak üzere hepsini kutluyorum” şeklinde konuştu.  

DİLAVER: NAZİK ZİYARETLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kanal Fırat Haber Spikeri Furkan Dilaver ise “nazik ziyaretlerinden dolayı Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi’ye ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz 2016 tarihine Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Yasemin Açık hanımın direktifleri, Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık beyin de anında yönlendirmeleriyle Türkiye’de meydanlardan canlı yayın yapan ilk televizyon kanalı olduk. Haftalarca da canlı yayınlarımızı gerçekleştirdik. Kafamızı her çevirdiğimizde Memur Sen Teşkilatı İl Başkanı İbrahim Bahşi ve Yönetimi meydandalardı. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.