Kanal Fırat Medya Grubu Tarafından Kampanya Başlatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam kapanma kararını açıklamasının ardından Kanal Fırat medya grubu tarafından dükkanlarını 18 gün boyunca kapatacak esnaflara ve yanlarında günlük yevmiye ile çalışan personellere destek olunması için kampanya başlatıldı.

Kanal Fırat Medya Grubu Tarafından Kampanya Başlatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “29 Nisan Perşembe saat 19.00’dan başlayıp 17 Mayıs Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz” açıklamasında bulundu.

Kanal Fırat medya grubu tarafından tam kapanma açıklamasının ardından ekonomik olarak sıkıntıya düşebilecek ve 18 gün boyunca kepenk indirecek esnaflar ve yanlarında günlük yevmiye ile çalışan personeller için kampanya başlatıldı.

Kanal Fırat Televizyonu tarafından yapılan açıklamada;

"Haydi Elazığ!

Bu zor günlerde bir birimize destek olma zamanı.

Bir aylık maaşımızın bir kısmı ile tam kapanma nedeniyle ekonomik olarak sıkıntı yaşayan esnaflarımıza veya yanlarında günlük yevmiye ile çalışan vatandaşlarımıza destek olalım.

Özellikle, ekonomik olarak kısıtlamadan etkilenmeyen tüm kamu çalışanlarından yardımlaşma konusunda hassasiyet bekliyoruz…denildi.

Başlatılan kampanyada özellikle kısıtlamalardan ekonomik olarak etkilenmeyen kamu çalışanlarına seslenilerek herkesin mahallesindeki esnafa destekte bulunması talep edildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2021, 22:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Burak23
Burak23 - 3 yıl Önce

Milletvekilleri rektor belediye baskani vali beyler hepsi baslasin sonra vatandasa sira gelir

Reiz
Reiz @Burak23 - 3 yıl Önce

Doğru sölisin

hoca
hoca - 3 yıl Önce

Esnaf da benim kardeşim, memur da benim kardeşim. Samimi söylüyorum, tüm vatandaşlar da kardeşim.. Fakat, oturup da bir düşünmek gerekmez mi?
Memur destek versin vermesine, iyi hoş da; memur bütün vergilerini kuruşuna kadar daha parası eline geçmeden verirken, esnaf kardeşim bugüne kadar vergisini kaçırırken neredeydi? O vergiler verilse, bugün devletin eli kuvvetli olacak ve kendisine yardım olarak geri dönecekti zaten.. Oturup da bu gibi şeyleri de düşünmek, iğneyi başkasına batırırken çuvaldızı kendimize batırmamız gerektiğini bilmemiz elzemdir..

Haha
Haha @hoca - 3 yıl Önce

"Bdbndmf", İmamoğlu ağzıyla nasıl konuşuyor? İmamoğlu esnafa yardım ediyor, yani halkçı. Bu durumda nasıl "İmamoğlu ağzıyla konuşuyorsun" şeklinde örnek veriyorsun? Kendiyle çelişen sensin.

Bdbndmf
Bdbndmf @hoca - 3 yıl Önce

YaZdığınla çelişiyorsun millet devlete bakacaksa bağışla bir aylık maaşını o vergi vermiyor dediğin esnafın aldığı riskleri sen alabiliuormusun....tabiki hayır garanti maaş....peki o esnafın yanında günlükle çalışanlar.... seni muhatap almayacam...ekrem imamoğlu ağzı ile konuşuyorsun

HORRİKLİ MÜPTO BAŞKAN
HORRİKLİ MÜPTO BAŞKAN @hoca - 3 yıl Önce

Ulam hoca seni bi dombaltırım ama eyi bi dombaltırımlan serefsiz

hoca
hoca @hoca - 3 yıl Önce

Şahıs olarak, birey olarak üzerine alınan arkadaşım, madem esnafsın; öyleyse genel esnaflık düzenini de bilirsin. Gel çok eminsen kendi belgelerinle çevrendeki civarındaki bütün esnafların da belgelerini getir, paylaş öyle tartışalım. Bana tam vergi veren 1 tane kuyumcu, 1 tane müteahhit, 1 tane bakkal-market, 1 tane toptancı getir seninle nerede ne platformda, hatta istersen yüz yüze buluşup tartışalım. Öyle ben tek başıma vergimi verdim, herkes de veriyor sen kimsin ki ayağına bol keseden konuşmak olmaz güzel kardeşim.
Ne dedik? İğneyi başkasına, çuvaldızı kendimize batıracağız. Millet devlete, devlet de millete bakacak. Bu düzen böyledir. Millet millete baktıkça, daha böyle çooook konuşuruz, bir arpa boyu da yol alamayız gelişemeyiz.

BÖJBKÇN
BÖJBKÇN @hoca - 3 yıl Önce

VERMEDİĞİMİZİ NERDEN BİLİYORSUN....BELGELERİ BURAYA ATARSAM YÜZÜN KIZARACAKMI....

Aeus
Aeus @hoca - 3 yıl Önce

Hükümetin eli gayet kuvvetli sadece halka yok , insanları esnaf memur diye ayıracağınıza bi dönün baştakilere bakın usta

Elazığ lı
Elazığ lı - 3 yıl Önce

Tuzu kuru keyfi yerinde olanlar ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler tabiki hep pandemi hemde deprem dolayısıyla Elazığ esnafının çektiği zorluğu hayatta anlayamaz anlamayanlar kesin devlet memuru pandemi dolayısıyla kısıtlı çalışma ile işe az da gitse veya hiç gitmese bile maaş tam alıyorlar hasta olsa maaş tam korona olsa maaş tam ama esnaf hasta olsa dükkanını açamasa bunlara maaş verecek bir yer yok 1 gün dükkanın açmasan sana havadan paramı geliyor memurun bunu anlaması için devlet sen hasta oldun veya kısıtlamalı çalışma yarı çalıştın veya hiç çalışmadın pandemi dolayısıyla sana da bu ay maaş yok derse kıyameti koparırlar o yüzden esnafı anlaması mümkün değil .

gakkom
gakkom @Elazığ lı - 3 yıl Önce

he gakko hee bu yılki fitre ve zekatları elazığ esnafına verelim:))))gitsinler belki 3. veya 4 evi arabayı alırlar

Kanal Fırat Çalışanları Örnek Osun
Kanal Fırat Çalışanları Örnek Osun @Elazığ lı - 3 yıl Önce

Sadece çağrı ile kalmasın kanal Fırat ve çağrıyı yapan yapan kuruluş çalışanları bağış yaparak örnek olsunlar sonra çağrı yapsınlar

İhale. Şatafat lüks makam araçları. Ballı maaşlar önlensin
İhale. Şatafat lüks makam araçları. Ballı maaşlar önlensin @Elazığ lı - 3 yıl Önce

5 milyon Suriyeli 7 yıldır bakılıyor yerli vatandaşa da bakılır

hakan
hakan @Elazığ lı - 3 yıl Önce

esnaf senelerdir elazığın kanını emdi 3 e aldı 10 a sattı. onların birikimleri memurdan çoktur .kimse çıkıp esnafı mağdur göstermesin. araştırın memurun arabası 40 bin tllik esnafın 300 bin. memur evi kredi ile alır hala borç öder. esnafın 2 3 tane evi vardır.

Hadi ordan
Hadi ordan @Elazığ lı - 3 yıl Önce

elazig esnafina gunahimi vermem...gidiyorum bim a101 sok hepsiburada trendyoldan aliyorum malimi nerdeyse yari yariya...ve 20 yillik memurum evim arabam yok...peki esnafin evi arabasi bahcesi....ya bi gidin bos belesler

El-aziz
El-aziz @Elazığ lı - 3 yıl Önce

Ya sen normal günde bir liralık malı memura beş liraya satarken memuru düşündünmü ki memur seni düşünsün. HADSİZZZ ne sana acıyacam bizi kazıklarken aldığın dairelerden birini sat ölmezsin. İdare et ha esnaf komşunuza unutma.

faruk
faruk @Elazığ lı - 3 yıl Önce

Memur olaydın gardaş sende...memurun üç kuruşuna cebinemi göz diktin...

İsimsiz
İsimsiz - 3 yıl Önce

Yine halk kendi kendine yetmeye çalışıyor peki sorarlar adama bu hükümetin işi ne????

Bıldırki Hurmalar
Bıldırki Hurmalar - 3 yıl Önce

Normal zamanlarda müşteriyi adam yerine koymayan, yüzüne bakmayan esnafımıza destek zamanı!!!!!!!!!

Siz RANT dışında bişey bilirmisiniz?
Siz RANT dışında bişey bilirmisiniz? - 3 yıl Önce

Deprem mağduru memlekette bile gerçekleri halktan gizleyip,Siyasilerin ekmeğine hep yağ sürüp çıkar peşinde haber yaptınız.Haklıyı bırakıp güçlüden yana oldunuz ey medya!Nazif bey,Zeki bey önde gelen haberciler göstermelik bir iki haber ile vicdanınızı rahatlattığınızı düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz.Allah herşeyi gören ve bilendir.Deperemde mağdur olmadınız,Coronadan mağdur olmadınız hep kazandınız çünkü siyasilerin değirmenine su taşıdınız.Nice zenginler gelip geçti unutmayalım İTİBAR sahibi olanların adı her zaman Yaşar!Şimdide yardımlaşma ha vicdan rahatlatmak derler buna.Siyasilerin bütün çıkarlarını bildiklerinizi yazsanız emin olun memleket kazanacak.Ama nerde o insanlar...Atlarına binip gittiler...Devlet eliyle zengin olmaktan korkuyorlar çünkü Allah korkusu gerçekten var!Bu sorumluktan sizler bildiklerinizden sorumlusunuz ve bunu yapanlar dünyalık işlerde kardalar.Ama malda yalan mülkte yalan al biraz da sen oyalan...

Elazığ lı
Elazığ lı - 3 yıl Önce

Ben esnaflık işini yapmadığım halde sanki esnafım gibi yorum atılmış El-aziz,faruk isimleri ile memurun geliri sabit yani bu ay az geldi bu ay çok geldi diye bir durumu yok ne olursa olsun o maaş yatacak ama ticaret ile uğraşan bir insanın böyle bir durumu yok birde yoruma cevap olarak yazmış esnaflar kazıklıyor muş sende akıl yokmu ki pahalı veren yerden alıyorsun kimin kimin cebine kimin göz diktiği de ortada esnaf ev satıp yiyecekmiş demek ki memurun gözü esnafın kazancında

faruk
faruk @Elazığ lı - 3 yıl Önce

Esnaf değilsin, memuru kötülüyorsun. Memur kıt kanaat geçiniyor, öylesi var çocukları, kira ay sonunu getiremiyor. Düz memurların çoğu esnaflardan durumu kötü, ha dersenki esnaf yanında çalışan evet en sıkıntılı onlar. Yıllrdır Elazığı sömüren zengin esnaflar şirketler var, yakalarına yapışın memlekete bu süreçte ne yaptılar diye. Herkes orursun bu noktaya niye geldik diye bir düşünsün. Yüce Allah gerçek garibe yardım etsin, gerçek mağdurları bukup yardım etmek farzdır, ama sahtekarlara ise zuldür.

Esnaf
Esnaf - 3 yıl Önce

Bazı memurlar esnafların kazık attığını bazıları şimdiye kadar zaten mal mülk yaptıklarını bazıları yıllardır memur oldukları halde mallarının az olduğunu ama esnafların yani ticaret yapanların çok malı olduğunu yazmış Ticaret, mü’minlerin önemli bir rızık kapısıdır. Peygamber (s.a.s) “Rızkın onda dokuzu ticarettedir.”(1) buyurarak bu gerçeğe işaret etmiştir. Tabi bunu söylerken dürüst bir ticaret için geçerli acaba bu esnafları laf söz yetiştirenler kendi kazançlarının nasıl helal mi haram mı olup olmadığına bakıyorlar mı hiçbir iş bile yapmadan masa başında oturup saatin dolmasını bekleyenlere sözüm bu aldığı maaş da bir bereket olur mu sonra da gelip bütün esnafları dolandırıcı aldatıcı yapıp aynı kefeye koyuyorlar.Rızık zaten bellidir ama bu rızkın da bir bereketi vardır aldığı para ile bir artırma veya mal alamıyorsa demekki açAllah bereketini kaldırmış veya aldığı parayı kredi çekip ev araba almış bu işten de bir hayır bekliyor sonra dürüst çalışıp haram ve helal ticaret ile uğraşıp mal akan niye acaba memurun gözüne batmış


SIRADAKİ HABER

banner137