Kanal Fırat'tan Elazığspor'a Büyük Destek

Elazığ Valiliği tarafında başlatılan “Uzat Elini Yaşasın Elazığspor” kampanyasına Kanal Fırat televizyonundan büyük destek geldi. Saatlerce yapılan canlı yayında Elazığspor için yardım toplandı. Bu akşam da saat 23.00’da canlı yayında Elazığspor için yardım toplanılmaya devam edilecek.

Kanal Fırat'tan Elazığspor'a Büyük Destek

Zor bir süreçten geçen Elazığspor’a Kanal Fırat’tan büyük destek geldi.

Elazığ Valiliği tarafından başlatılan “Uzat Elini Yaşasın ElazığsporKampanyasına saatlerce canlı yayında yardım toplayan ve akşam yayın kuşağını gece 1.30'a kadar Elazığspor'a ayıran Kanal Fırat Televizyonu Elazığspor’a destek yayınlarına bugün de devam edecek.

COŞKUN KAMAÇ’TAN ELAZIĞSPOR’A YARDIM ÇAĞRISI

Elazığspor’la ilgili canlı yayınlar saat 21.00’da başladı. Kanal Fırat Televizyonu Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu Teknik Direktör Mustafa Aksu’nun da yorumlarıyla katkı sağladığı Maraton programında, Elazığspor’la ilgili son süreç hakkında bilgi verildi. Spor Koordinatörü ve TSYD Elazığ İl Temsilcisi Coşkun Kamaç canlı yayında Kanal Fırat izleyicilerinden Elazığspor’a yardım yapılmasını talep etti. Canlı yayında kendisi de yardımda bulunan Coşkun Kamaç, Elazığ’a ve Elazığspor’a gönül vermiş herkesin bu zorlu süreçte Elazığspor’a yardım yapmaları gerektiğini söyledi.

FURKAN DİLAVER YARDIMLARI CANLI YAYINDA OKUDU

Saat 22.45’de sona eren Maraton programının ardından saat 23.00’da Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programı başladı. Programın ilk bölümünün Elazığspor’a ayrılacağı ifade edilen programda gelen yoğun yardım ve istek üzerine televizyon yönetimi tarafından programın ikinci bölümü de Elazığspor’a yardım kampanyasına ayrıldı. İzleyiciler, Elazığ Valiliği tarafından açılan Ziraat Bankası Merkez Şube
IBAN: TR 30 0001 0001 8647 6553 0050 04 nolu hesaba bağış yapıp dekontunu Kanal Fırat Whatsapp iletişim hattından (0532 23 402 23) gönderdiler. G  ece saat 1.30’a kadar süren canlı yayında kısa süre içerisinde çok sayıda kişinin Elazığspor’a yardım gönderdiği görüldü.

KANAL FIRAT BU GECE DE DEVAM EDECEK!

Elazığ Valiliği tarafından başlatılan “Uzat Elini Yaşasın Elazığspor” yardım kampanyasına “Gün Elazığspor’a Yardım Günü” diyen Kanal Fırat televizyonunun bugün de destek vereceği öğrenildi. Bugün de Saat 23.00’da başlayan Furkan Dilaver ile Son Baskı programında yapılan yardımların dekontları canlı yayında paylaşılacak ve Elazığspor’a yardım talebinde bulunulacak.

KANAL FIRAT'IN BU DESTEĞİ SOSYAL MEDYADA BÜYÜK SES GETİRDİ

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 13:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
tebrikler
tebrikler - 5 yıl Önce

kanal fırat a teşekür ediyoruz darısı kanal 23 ün başına

Hüseyin Kaya
Hüseyin Kaya - 5 yıl Önce

Gece izledim. Furkan Dilaver çok çaba sarf etti. Kutluyorum gerçekten Kanal FIRAT'ı

GEREKSİZ ÇABA
GEREKSİZ ÇABA - 5 yıl Önce

Yıllardır bu küçük şehrin bütün enerjisini Elazığspor'a harcıyorsunuz. Bu şehrin bir sürü önceliği varken futbol takımına bu kadar enerji sarf edilmesini gerçekçi ve iyi niyetli bulmuyorum. Gerekirse küme düşsün sonra yavaş yavaş toparlansın takım. Ama kime diyorum tabii.

Nuri
Nuri @GEREKSİZ ÇABA - 5 yıl Önce

Elazığsporu önemsemeyenler Elazığıda önemsemiyorlar ama Elazığspora yapılanlar veya yapılmayanların tahminlerin ötesinde tepki topladığını 1 Nisan da anlayacaklar

Tarık
Tarık @GEREKSİZ ÇABA - 5 yıl Önce

GEREKSİZ ÇABA bey Elazığın onlarca sorunları varken her defasında aynı kısılere oy veren Elazıg ahalisine soyle sen bu lafları

Kayahan
Kayahan @GEREKSİZ ÇABA - 5 yıl Önce

Elazığspor, Elazığ'ın en büyük tanıtıcısıdır. Bahsettiğiniz gibi şehrin bütün enerjisi Elazığspor'a harcansaydı, Elazığspor bugün bu halde olmazdı. Yani bütün enerjisi harcanmadı. Ayrıca, asıl gerçekçi olmayan, "Stadyum yapılacağına Elazığ'ın başka sorunlarıyla ilgilenilsin. Elazığspor'a enerji harcanacağına, Elazığ'ın başka sorunlarına harcanılsın" gibi söylemlerdir. Elazığ'ı bir bütün olarak düşünmek gerekli. Öte yandan, "Elazığspor'u kapatalım. Gerekirse küme düşsün" şeklindeki söylemler, o şehrin ne kadar "küçük" ve vizyonsuz olduğunu, hayal dünyasının ve algısının sınırlı olduğunu, bu şekildeki bir düşünce yapısına sahip bir şehirde, başka sorunları konuşmanın dahi yersiz ve anlamsız olduğunu gösteriyor.

ScarfacE
ScarfacE @GEREKSİZ ÇABA - 5 yıl Önce

Sen düşünme böyle şeyleri kimse bu zamana kadar elazığın jiç birşeyi için çana sarfetmedi Elazığa bak köy oldu , her seçimde 4-5 milletvekili verdik ama bize geri dönüşü hep hüsran oldu

GEREKSİZ ÇABA
GEREKSİZ ÇABA - 5 yıl Önce

Bir futbol takımıyla ilgili tartışmayı seçimlere tahvil etmek dar düşüncenin ürünüdür ve bence Elâzığın yıllardır yaşadığı zihniyet sorununun bir uzantısıdır. 1 Nisanla bunun ilgisinin olmadığını Nuri Beyin görmesi onun için üzüntü verici olacaktır ama bunun ötesinde bu konudaki yaklaşım sorununu düzeltmesine yaramasını umuyorum.

GEREKSİZ ÇABA
GEREKSİZ ÇABA - 5 yıl Önce

2. Elazığ seçmeninin seçmen davranışı bu konuyu direkt ilgilendirmiyor Tarık Bey. Elâzığ ahalisinin tercihlerini beğenmiyorsanız gider siyasi partiye üye olur veya başka yollardan halka ulaşıp fikrinizi söylersiniz.

GEREKSİZ ÇABA
GEREKSİZ ÇABA - 5 yıl Önce

3. Vizyon meselesi tabii önemli. Bir futbol takımı belli ölçülerde şehrin vizyonudur da aynı zamanda. Ama Elâzığ gibi bir şehir için sadece bir futbol takımı etrafında vizyon aranıyorsa asıl işin vahameti buradadır. Ama gelin görün ki Elâzığspor’da son yıllarda yapılan hataların ve heba edilen paraların hesabı sorulmazken “vizyon” ayağına bütün yanlışlıklar silsilesinin üstü örtülmeye çalışılırsa tartışmamızın boyutunun vizyonla ilgili olmadığını görmek çok zor olmayacaktır Kayahan Bey.

ömer
ömer - 5 yıl Önce

kampanyaya ilk günden itibaren bu şekilde destek verseydiniz şimdi belki daha çok para toplanmıstı.Elazığspor kapanacak duruma gelmiş gerekki sizin ortalığı ayağa kaldırmanız lazımdı,onuda yapmadınız.Elazığspor sayesinde varsınız sizde.ortalığı ayağa kaldırın,her gün saatlerce yayın yapın.Elazığsporun neden olması gerektiğini anlatın.yapın bunu artık

Kadir
Kadir - 5 yıl Önce

Kanal fıratı tebrik ediyorum. Gece son baskı programında 1.30 a kadar yayın yapıldı ve elazığspora yardım toplandı. Bu gece de devam etmesini diliyorum. Teşekkür ediyoruz kanal fırata sorumlu yayıncılığından dolayı


SIRADAKİ HABER

banner137