Kanal Fırat Televizyonu Personelleri Fidan Dikti

Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Geleceğe Nefes" seferberliği kapsamında Elazığ’da 250 bin fidan toprakla buluştu. Seferberliğin her aşamasına destek olan Kanal Fırat Televizyonu fidan dikimine de destek verdi.

Kanal Fırat Televizyonu Personelleri Fidan Dikti

“11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” programı kapsamında “Geleceğe Nefes” seferberliği gerçekleştirilerek milyonlarca fidan toprakla buluşturuldu.

Elazığ’da da 250 bin fidan toprakla buluşurken Kanal Fırat Televizyonu ve elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi de fidan seferberliğine destek verdi.

KANAL FIRAT PERSONELLERİ FİDAN DİKTİ

Seferberliğin her aşamasında yer alan ve canlı yayınlarla vatandaşların fidan sahiplenmesi noktasında farkındalık oluşturan Kanal Fırat Televizyonu fidan dikimine de katıldı.

Kanal Fırat Televizyonu personelleri Harput’ta belirlenen alanda fidanları toprakla buluşturdu.

KAMAÇ: FİDAN GELECEK NESİLLER İÇİN BİR NEFES

Kanal Fırat Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç, Kanal Fırat’ın sosyal sorumluluk projelerinde sürekli yer aldığını hatırlatarak “Medya grubumuz olarak daha öncede sevgili Furkan Dilaver’in organize ettiği ve bizlerinde arkadaşlarla beraber katıldığı çevre temizliği kampanyamız vardı. Onda da hakikaten başta Sayın Belediye Başkanımız, Şahin Şerifoğulları olmak üzere çok büyük destek verilmişti bize, burada da Türkiye genelinde yapılan ve 11 milyon fidan toprakla buluşuyor projesi kapsamında Bizde medya grubuz olarak, haber merkezinde ki Bütün arkadaşlarımızla bugün burada fidan diktik. Fidan tabi ki gelecek nesiller için bir nefes. Ülkemizin özellikle erozyonla karşı karşıya kalmaması için de bir tedbirdir. Fidan dikimleri, bu nedenle Elazığ’ımızın nezih ortamı olan Harput’ta fidanlarımızı diktik. Ben medya grubumuzun tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

KANAL FIRAT PERSONELLERİ FİDAN DİKİMİNİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Kanal Fırat Televizyonu ve elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi personelleri; Furkan Dilaver, Kevser Öz, Nisa Ateş, Beraynur Teneke de fidan dikiminin önemli olduğuna dikkat çektiler.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 4 yıl Önce

ELLERİNİZE SAGLIK,ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN.İYİKİ VARSINIZ KANAL FIRAT AİLESİ,SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137