Kanal Fırat Yayın Yönetmeni Faysal Tokmak, “Yılın En İyi Klip Yönetmeni” Seçildi

Klip, reklam ve tanıtımların aranan ismi, medya grubumuzda yer alan iki televizyona görsellik katan yayın Yönetmenimiz Faysal Tokmak, Ankara’da düzenlenen Buhara Medya Ödülleri’nde, yılın en iyi klip yönetmeni ödülüne layık görüldü.. Bizde Yönetmen Tokmak’ı bir kez daha tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kanal Fırat Yayın Yönetmeni Faysal Tokmak, “Yılın En İyi Klip Yönetmeni” Seçildi

Ulusal ve Yerel birçok sanatçıya çektiği kliplerle, tanıtımlarla ve reklam filmleriyle adından söz ettiren, Medya Grubumuzda yer alan Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarına da başarılı işlere imza atan Yayın Yönetmenimiz Faysal Tokmak ödüle layık görüldü.

FAYSAL TOKMAK YILIN EN İYİ KLİP YÖNETMENİ SEÇİLDİ

Uzun yıllardır yayın yönetmenliği koltuğunda oturan, başarılı isim Tokmak, Buhara Medya Grubunun Düzenlediği 11. Uluslararası Buhara Medya Ödüllerinde Yılın en iyi klip Yönetmeni seçildi.

Ankara’da Başarı İçin Yeniden Bir Arada, Yeniden Birlikte" sloganıyla düzenlenen ödül törenine  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ömer İleri, Hamza Dağ, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Ak Parti MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve birçok siyasi konuk katıldı.

Özlem Yıldız ve Levent Kol'un sunuculuğunu üstlendiği ve 30 farklı kategoride ödüllerin sahibini bulduğu geceye sanat dünyasından Ahmet Özhan, Ebru Yaşar, Bülent Serttaş, Ahmet Selçuk İlkan ve Emre Kaya katılırken, Yılın Klip yönetmeni ödülünü Faysal Tokmak aldı.

TOKMAK: TÜM EKİP ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Ödül töreninde konuşan Tokmak, başarılı bir ekiple çalıştıklarını ve bu başarıda onların da büyük bir katkısı olduğunu belirterek “Size teşekkür ediyorum. Tüm ekip adına çok teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar” ifadelerini kullandı.

Medya Grubumuz olarak Yayın Yönetmenimiz Tokmak’ı tebrik ediyor, nice ödüllere diyoruz…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
erkan uşengül
erkan uşengül - 2 yıl Önce

Allah başarılarını daim etsin inşAllah Faysalcım.Tebrik ederim..

Senak23
Senak23 - 2 yıl Önce

MaşAllah, tebrik ederim.

SIRADAKİ HABER

banner137