Elazığ’ın dünyaya açılan penceresi Kanal Fırat yeni sezona başladı.

Elazığ’ın marka değerleri arasında yer alan ve yeni hizmet binasıyla takdir toplayan Kanal Fırat Televizyonu yeni yayın dönemine dolu dolu başladı.

Şehirde yaşanan gelişmeler, özel haberler, son dakika olaylar tamamını anında Kanal Fırat ekranlarında takip edebileceksiniz…

Son teknoloji ile Canlı bağlantılar ve canlı konuklarla Kanal Fırat televizyonu bu sezonda da evlerinize konuk olmaya devam edecek. Sadece haberlerle değil, Spor, kültür sanat, müzik, eğitim, sağlık alanındaki gelişmelerle de sizlerle birlikte olacak.

Kanal Fırat yeni yayın döneminde canlı yayınlar sabah 9’da başlayacak ve gece 1’e kadar canlı yayınlar tüm hızıyla devam edecek. Hafta boyunca Kanal Fırat ekranlarında 50’ye yakın program vatandaşlarla buluşacak.

Elazığ’ın gelişimine katkı sağlayan, Elazığ’la ilgili sorunların ekranlara taşındığı görüş ve düşüncelerinize yer verildiği Kanal Fırat Televizyonu yeni yayın döneminde yine ilkeli ve yine tarafsız doğru haberlerle evlerinize misafir olmaya devam edecek.

 

ZEKİ AKBIYIK AÇIKLAMA YAPACAK

Öte yandan Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, yeni yayın döneminin başlaması ve Elazığ gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunacak. Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları ile www.elazigsonhaber.com internet haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık bu akşam saat 20.00’da Kanal Fırat Ana Haber Bülteninde önemli açıklamalar yapacak.