Televizyonumuz Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, Spor Koordinatörü ve TSYD İl Temsilcisi Coşkun Kamaç, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür’ü ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

GÜR: AMATÖR EVİMİZ BİR BAYRAK YARIŞI

Faaliyete başlayan ve içinde spor taban birliklerini barından Amatör Spor Evinde yapılan ziyarette konuşan ASKF Başkanı Mustafa Gür, “Özellikle Sayın Zeki Bey, Coşkun Bey, Mustafa Bey hoş geldiniz şeref verdiniz federasyonumuza.
Amatör Evimiz bir bayrak yarışı. Yeni devraldık. Sayın Şahin Şerifoğulları’ndan devraldık, o da Belediye Başkan adayı oldu. Kendisine başarılar diliyorum. Aktivitelerimiz şu anda Elazığ’da olabilecek en iyi şekilde devam ediyor. Şu anda spor taban birliklerinden hakem grubumuz, semineri devam ediyor, haftalık olan toplantılar devam ediyor. Eğitimler devam ediyor. Yaklaşık 100 kişilik bir ekibimiz şu anda konferans salonumuzda eğitim alıyor. Amatör Evi’nin diğer bir yerini Türkiye Spor Yazarları Derneği İl Temsilcisi Coşkun Kamaç Bey’e verdik. Saha komiserleri derneğimiz aktif halde görev yapıyor. Antrenörler derneğimiz yine aktif şekilde hizmet veriyor. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün bir temsilci odasını açtık, onlarda hizmetlerine devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.

GÜR: BİZ BURADAN FUTBOLCU VERECEĞİZ

Gür, “Lokalimizi hizmete açtık, misafirhanemiz önümüzdeki hafta hizmete açılıyor. Malzemelerini aldık, şu anda malzeme gelişini bekliyoruz. Tam teşekkürlü olarak hizmete hemen hemen şu anda başladık kısmi eksikliklerle birlikte. Hemen hemen eksikliklerimizi %90-%95 arasında gidermiş durumundayız. Panellerimiz olacak burada. Bizim konferanslarımız olacak. Ülkenin önemli spor temsilcilerini buraya davet edeceğiz. Bunlar Türkiye Spor Yazarları Derneği ile birlikte organizeli bir şekilde yapacağız. Diğerleri de buraya final maçlarını alacağız. Futbol olsun, basketbol olsun, voleybol olsun, hangi branşta ev sahipliği yapılacağı ile ilgili yönetim kurulu arkadaşlarımız çalışıyorlar. Buradan kamuoyuna bir müjde vereyim; önümüzdeki yıl nasip olursa Elazığspor ’un akademik bilgilerinin tamamını biz üzerimize alıyoruz. Federasyon bünyesinde. Elazığ’daki futbolun kurtuluşu bu. Özel dönüş projemizle futbolcularımızı kendi bünyemizde yetenekli sporcularımızı akademi liğinde her şeyi ile birlikte kendimiz üstleneceğiz federasyon olarak burada. Tüm takımlarımızla ben görüştüm, hepsi özveri ile yaklaştılar. Önemli sporcularımızın kendisini gelecek dönem sporcularımızı yaş kategorisine göre biz burada takımlarımıza monte edeceğiz. Her takımın antrenörü, teknik sorumlusu, fizyoterapisti, pedagoğu ayrı olarak hizmet verecek. En fazla bir ya da iki yıl içerisinde sirkülasyon devam ederek futbolcu fabrikası gibi Elazığspor’a, Elaziz Belediyespor’umuza biz buradan futbolcu vereceğiz” şeklinde konuştu.