Kangal: Asılsız İddialar Tarafımızca Üzüntüyle Karşılanmıştır

Deva Partisi’nde Eski Başkan Murat Dağhan ile yaşanan gelişmelerin ardından İl Başkanlığına atanan Avukat Mehmet Kangal kameralar karşısında geçti, “Partimiz ile ilgili söylenenlerin aslı yoktur” dedi.

Kangal: Asılsız İddialar Tarafımızca Üzüntüyle Karşılanmıştır

Demokrasi ve Atılım Partisi İl Teşkilatında geçtiğimiz hafta eski İl Başkanı Murat Dağhan ile bir kriz yaşanmıştı.

Partinin genel merkezi Murat Dağhan’ın görevden alındığını açıklamış, Dağhan ise alınma yok istifa var demişti.

Gelişmeler yaşanırken, Genel Merkez il başkanlığı koltuğunu boş bırakmadı ve hemen Avukat Mehmet Kangal’ı il teşkilatının başına adadı.

Yeni Başkan Avukat Mehmet Kangal, yönetimi ile birlikte basın karşısına geçti.

KANGAL: ASILSIZ İDDİALAR TARAFIMIZCA ÜZÜNTÜYLE KARŞILANMIŞTIR

Başkan Kangal, “Kısır döngüler ve çekişmelerle geçirecek vaktimiz yok” ifadeleriyle konuşmasını sürdüren Kangal, “Bu süreçte gerek Elazığ teşkilatımız gerekse de Genel Merkezimiz hakkında ortaya atılıp, basına yansıyan birtakım asılsız iddialar tarafımızca üzüntüyle karşılanmıştır. Talihsiz karalamaların hiçbir doğruluk payının olmadığını, hayali rakamlar üzerinden oluşturulmaya çalışılan algıların ise gerçeği yansıtmadığını belirtmek isteriz. Zira görüleceği üzere tüm teşkilatımız görevine devam etmekte olup, bu söylemlerin hiçbir kıymeti bulunmamaktadır. Artık bu gereksiz ve değersiz polemikleri tarihin tozlu rahtlarına kaldırarak, önceliğimizi ve enerjimizi halkımıza vermek istiyoruz. Çünkü deva partisi; kısır döngülerle ve siyasi çatışmalarla boşa geçirilecek tek bir anının olmadığının farkındadır. Bu kapsamda Elazığ Deva Partisi teşkilatları da,  her zamankinden daha uyumlu ve güçlü bir şekilde, memleketimize hizmet etmek için yorulmadan çalışacaktır” dedi.

KANGAL: YETKİLİLERE ULAŞTIRAMADIKLARI SESSİZ ÇIĞLIKLARINI BİZLER HAYKIRACAĞIZ

Kangal, “Bizler üstlenmiş olduğumuz misyonun farkındalığı ve halkımızın bizlerden olan beklentilerinin sorumluluğu içerisinde, iktidara talip ve ehil olan DEVA Partisini , yapılacak olan ilk seçimlerde büyük bir oy potansiyeline kavuşturmak için durmadan sahalarda olmaya gayret göstereceğiz. İlçe İlçe, köy köy, mahalle mahalle dolaşıp, yürekten kucaklayacak, yetkililere ulaştıramadıkları sessiz çığlıklarını bizler haykıracağız. Bu memleketin iyi ve işinin ehli insanlarını siyasete kazandırarak, geçmişte örneklerini gördüğümüz siyaseti kişisel menfaat ve hırsların odağından kurtarmak için elimizden geleni yapacağız. Ülkemizin kurtuluş reçetesi olarak görülen DEVA Partisi, halk tabanında Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan'a olan büyük güvenin de etkisiyle durdurulamaz bir sekilde büyümektedir. Bu büyüme ülkemizin ekonomik refah seviyesine ulaşarak, özgürlüklerin ve hukukun yeniden hüküm sürmesi ile sonuçlanacaktır. Partimiz emaneti almak için tüm kadroları ile birlikte göreve hazırdır” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gakgo
gakgo - 3 yıl Önce

derde deva illAllah, yani ancak ve ancak Allah derde deva olur, partiye bu isim yakışmıyor lütfen değişin

?
? @gakgo - 3 yıl Önce

Sana şimdi nasıl bir cevap verilir, bilemiyorum. 404 not found.

SIRADAKİ HABER

banner137