Deva Partisi İl Başkanı Avukat Mehmet Kangal, 24 Ocak depreminin üzerinden 2 yıl geçtiğini ve yaraların bir kısmının sarıldığını ifade etti.

KANGAL: DEVLETİMİZİN AKTARDIĞI KAYNAKLARI VE YAPTIĞI HİZMETLERİ GÖRMEZDEN GELMEMELİYİZ

Deva Partisi İl Başkanı Avukat Mehmet Kangal, “ Şehrimizde yaşadığımız acı depremin üzerinden 2 yıl geçmiş. Ve geçen zaman içerisinde depremin sebep olduğu yaraların bir kısmı sarılmış bir kısmı da kanamaya devam etmiştir. Bu süreçte devletimizin aktardığı kaynakları ve yaptığı hizmetleri elbette görmezden gelmemeliyiz. Ancak plansızlığın ve yönetim zafiyetinin yol açtığı aksaklıkları dile getirmezsek vatandaşımızın hakkını gasp etmiş oluyoruz.” dedi.

Başkan Kangal, deprem sonrası insanların mağdur edildiğini ifade etti.

KANGAL: VATANDAŞLARIMIZI DARACIK EVLERE MAHKUM EDENLERİ UNUTMADIK

Deva Partisi İl Başkanı Avukat Mehmet Kangal, “ Bizler konteynerlerde bir başına hayat mücadelesi veren yazın sıcaktan kavrulup kışın çatısı akan insanlarımızı yıkılan evlerinin parasını alabilmek için yıllarca sigorta bedelini ödedikleri halde DASK yüzünden mahkeme köşelerinde sürünen vatandaşlarımızı ve bedelini ödeyecekleri halde TOKİ konutlarını bir lütuf gibi gösterip vatandaşlarımızı daracık evlere mahkum edenleri unutmadık.

Başkan Kangal, kaçırılan fırsatların şehirden ve insanlardan gideceğini söyledi.

KANGAL: KAÇIRILAN FIRSATLAR HEM İNSANIMIZDAN GİDECEK HEM ŞEHRİMİZDEN

Deva Partisi İl Başkanı Avukat Mehmet Kangal, “ Geçen yıllar yitirilen zamanlar ve kaybedilen kaçırılan fırsatlar hem insanımızdan gidecek hem şehrimizden.” dedi.