Deva Partisi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Şahin, Elazığ’daki okul kantinlerinde sabit fiyat uygulanmasını talep etmişti.

Şahin’in talebi ile ilgili açıklama yapan Elazığ Kantinci Esnafı Derneği Başkanı Ahmet Gülhan, açıklamanın gerçeklerden uzak bir talep olduğunu söyledi.

Elazığ’da Forkliftin Altında Kalan İşçi Ağır Yaralandı Elazığ’da Forkliftin Altında Kalan İşçi Ağır Yaralandı

Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Alper Çubukçu da,. En çok denetlenen meslek gruplarından biri olduklarını hatırlatarak, Şahin’in tedarikçi ve üretici firmaları esas aldığında talebinin gerçekçi olmadığını anlayacağını ifade etti.

ÇUBUKÇU: SÖYLEMLERİNİN MANTIKTAN UZAK OLDUĞUNU ANLAYACAKTIR

Çubukçu, “Krizle birlikte artan maliyet hesapları doğrultusunda odamızın belirlediği rahiş fiyat ve derneğimizin belirlediği fahiş fiyat dışında herhangi bir fiyat politikamız bulunmamaktadır ve en çok denetlenen meslek gruplarından biriyiz. Bizi Belediye, İl Sağlık Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, Milli Eğitim ve Okul Aile Birliği de rutin olarak hemen hemen her ay denetlemektedir bu anlamda hiçbir açığımız bulunmamaktadır. Sayın Şahin öncelikle tedarikçi ve üretici firmaları esas alarak hareket ederse söylemlerinin mantıktan uzak olduğunu anlayacaktır. Kendileri Valimizin bu konuda ilgisiz olduğunu belirtmiş oysa ki sayın Valimiz her konuda olduğu gibi biz kantinci esnaf olmak üzere herkesle her şeyle çok yakinen ilgilenmektedir aynı şekilde Milli Eğitim Müdürümüz de böyle davranmaktadır” dedi.