Elazığ Belediyesi kültürel etkinlikleri dizisi kapsamında Elazığ'a gelen Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya “Aile İçi İletişim” konferansıyla izleyenleri hayran bıraktı.

Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya konferansta, insana hizmet eden araç ve gereçlerin makinaların bozulduğu zaman onları tamir edecek servislerin olduğunu ancak insan ilişkilerinin bozulduğu zaman götürülecek bir servisin olmadığını belirterek konuşmasını şu şekilde sürdürdü. Kapaklıkaya: “ İnsan beyni hayalle gerçeği ayıramaz. Beyin için hayal gerçektir. Biri sizi üzer, iftira atarsa, rencide ederse, başınızı yastığınıza koyduğunuz zaman ben bunu haketmedim dersiniz. Ancak kişi bir defa yapar ve siz yüz kere düşünseniz, yüz kere de üzülürsünüz” dedi.

Daha sonra Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz adına Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya’ya gerçekleştirdiği konferans için bir hediye takdim etti.