Kapatılan Köprüye Muhtar ve Vatandaşlardan Tepki

Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, mahallerinde bulunan köprünün trafiğe kapatılmasına tepki gösterdi.

Kapatılan Köprüye Muhtar ve Vatandaşlardan Tepki

Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan mahallerinde bulunan köprünün trafiğe kapatılması ile ilgili açıklama yaptı.

Yetkililere seslenen Gülbasan, kapatılan köprü ile ilgili kendilerine bir bilgi verilmemesine de tepki gösterdi.

GÜLBASAN: EN AZ 100 BİN İNSAN MAĞDUR EDİLDİ

Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, “Şu anda bulunduğumuz köprü yaklaşık olarak 15-20 gündür kapalı. Kapanmasının sebebi de bizim belediye ile yapmış olduğumuz görüşmede Devlet Demiryolları’nın buraya yazı yazarak buranın tehlike arz ettiğini, buranın kapatılması lazım demiş ve belediye de burayı kapatmış. Tabi burada Aksaray’da en az 20 bin, 30 bin nüfus var. Hicret Mahallesi yine o şekilde. Artı Yeniköy, Tadım, Yemişlik bu yol o tarafa hitap ediyordu. Şu an Devlet Demiryolları’nın yapmış olduğu “tehlike arz ediyor” diye kapatma. Yalnız ne yazık ki üstünde halen trenler gidip geliyor. Bu nasıl tehlike arz ediyor onu da araştırmak lazım. Tabi burayı kapattığı zamanda en azından buradaki 3-4 tane muhtar var bu bölgede. Bu muhtarlarımıza bilgi verilmesi lazım. Niye kapatılmış, ne yapılacak, yıkılacak mı? Bunu da bilmiyoruz. Burayı gelip kapatmışlar, vatandaşları mağdur etmişler. Ben burada Devlet Demiryolları yetkililerine seslenmek istiyorum. Gerçekten yazık günah. Şu an en az 100 bin insan mağdur edildi. Alternatif yol yok. Yol olmadan burası kapatılmış. Bu kadar insana zulüm edilmez ki. Kapatmışsanız en azından bilgi verin. İhalesi ne zaman, yıkılacak mı, yapılacak mı? Hiç kimsenin bir bilgisi yok. Bu nedenden dolayı vatandaşlarımız burada mağdur olmuş” ifadelerini kullandı.

GÜLBASAN: 5-10 MAHALLENİN YOLUNU KESMENİN NE ANLAMI VAR

Muhtar Gülbasan, “Alternatif yol yok. Diğer yoldan gelen bir daha Aksaray’ın içine giriyor. Orada da yollar dar. Bir sürü kaza oluyor. Bun nedenden dolayı buranın ya bir an evvel tamir edilmesi lazım, ya da bir an evvel açılması lazım. Yeklilere seslenmek istiyorum. Yazık günah. 5-10 mahallenin yolunu kesmenin ne anlamı var. Eşkıyalıktır bu. Vatandaş nereden gidip gelecek. İnsan bir bilgi verir. Kamuoyuna bilgi verir. Şu an hiç kimsenin haberi yok. Güçlendirme yaptılar sözde, güçlendirmeler kendi kendine yere düştü. Burayla Sayın Valimiz ilgilenirse memnun oluruz. Buranın yetkilileri gelip burada bir açıklama yapsın. Vatandaşlar hep bize soruyor. Bizde bilmiyoruz niye kapanmış. Sadece tehlike arz ediyormuş. Tehlike arz ediyor ama üstte de trenler gidip geliyor. Bu nasıl bir tehlike biz bunu da anlamadık. Buranın bir an evvel yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hicret Gençlik
Hicret Gençlik - 3 yıl Önce

Hicret Mahallesinin gençleri olarak yolumuzu kapatarak bizi cezalandıran belediye başkanını kınıyoruz. Hizmet etmediğin, fakir fukaraya bakmadığın gibi yolumuzu da kapattın. Helal sana Şahin Şerifoğulları.

Muhtara Mesaj
Muhtara Mesaj - 3 yıl Önce

Mahallede atıp tutuyorsun şunu yapıyorum bunu yapıyorum diye. Açıklamanda kıvırmışsın. Yetkililere sesleniyorum nedir. Şahin Şerifoğluna sesleniyorum diye konuş. Korkma..

okur
okur @Muhtara Mesaj - 3 yıl Önce

kardeş herkes bir yerlerde atıp tutuyor ama meydanda başka işin mucibince halletmek gerek, mesela sen de sosya medyadan atıp tutuyorsun yiyiyorsa git muhtarın yüzüne söyle bunları? yemez cesaretle ilgisi var ama üslupla, kalp kırmamakla, hatırla gönülle de ilgisi var değil mi?

Yağbasmaz
Yağbasmaz - 3 yıl Önce

Muhtar Yağbasan klasiği, bir öyle bir böyle bazen öyle bazen böyle vekilerin önünde öyle olmadıklarında böyle

İlyas Korkmaz
İlyas Korkmaz - 3 yıl Önce

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğlu bu şehre gelmiş en başarısız belediye başkanı. Yolumuzu kapatarak bizim verdiğimiz oyların hakkını iyi veriyor. Elimiz kırılsın bir daha sana oy verirsek.

Zülfücü
Zülfücü @İlyas Korkmaz - 3 yıl Önce

Bence Zülfüye ver 3 defa vekil oldu 3 defada Belediye Başkanı olsun

Elazizli
Elazizli - 3 yıl Önce

Ben muhtarı köprüyü bilmem de deprem sonrası ve pandemi dönemi bu kadar şehirle alakası olmayan bir belediye başkanı ve ekibi görmedim hiç mi bir şeye müdahale edilemez bu kadar basiretsiz ama basın ve sosyal medya ile parlatmaya çalışılan bir başkan görmedim

Kral 23
Kral 23 - 3 yıl Önce

Köprüyü TCDD kapattınne belediye başkanı başarısız olabilir hicrete yeni imar yolları açıldı nankörler yeni terminal hicrete fuar alanı altyapı Kent meydanı yapılmadı yapılacak daha 4 sene var altgeçit ve üstgeçit yapılması lazım oraya altgeçit olsaiyi olur daha hizmet var bekleyin sabredin

gakgo
gakgo - 3 yıl Önce

hicret mahlesi insan olsaydı tipi aynen bu adamki gibi olurdu

gakgo
gakgo @gakgo - 3 yıl Önce

dalga geçmedim yaa muhtarı, mahallenin "özü" olarak belirttim. lafı nerenden anlıyorsun?

Sararan Yapraklar
Sararan Yapraklar @gakgo - 3 yıl Önce

Kimsenin görünüşüyle alay edemezsin kardeşim.Dinimiz buna cevaz vermiyor.Eleştir ama hakaret etme.

Sabri Eşit
Sabri Eşit - 3 yıl Önce

Şahin Şerifoğulları geldiği günden beri mahallemize hizmet etmediği gibi yolumuzu da kapattı. Elazığ böyle halkın yolunu kapatan, halktan uzak bir belediye başkanı görmedi. Mekanın Cennet olsun Hamza Yanılmaz. Senin döneminde ne hizmetler aldık.

Harput Zülküfün emicesi
Harput Zülküfün emicesi @Sabri Eşit - 3 yıl Önce

Muhtar 5-10 mahallenin yolunu kesmenin ne anlamı var. demiş bu köprüden 10 mahalleye nasıl gidiyormuş onu anlamadım. Hicret mahallesi bu muhtarı seçerek zarar etmiş köprü kapanmış çok mu


SIRADAKİ HABER

banner137