Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşın can, mal güvenliğini ve huzurunu sağlamak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Türkiye Genelinde uygulanan “Güven Huzur Uygulaması” kapsamında, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de çalışma başlattı.

Gerçekleştirilen çalışmada, 2227 şahıs, 179 araç sorgulaması yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından,  genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere provoke edebilecek ya da suç işleyebilecek kişilerin tespit edilmesi ve aranan şahısların yakalanması için 29 Aralık 2018 Cumartesi günü ülke genelinde Türkiye Güven Huzur Uygulaması gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince ilimiz merkez ve ilçelerinde halkımızın yoğun olarak bulunduğu havalimanı, tren garı, park/bahçe, AVM ve umuma açık eğlence yerleri ile metruk bina ve çevrelerinde,  2227 şahıs ile 179 araç kaydı üzerinde yapılan sorgulamalarda; 8 iş yerine ruhsatsız olarak faaliyet göstermekten ve 1 iş yerine de kapalı alanda tütün mamulleri kullandırtmaktan idari işlem yapılmıştır. Kapalı alanda tütün mamulleri tükettiği tespit edilen 4 şahsa da toplam 496 ₺ para cezası uygulanmıştır. Ayrıca trafik yönünden çeşitli konularda kusurlu bulunan 3 araca cezai işlem uygulanmış ve 1 araç da trafikten men edilmiştir” şeklinde duyuruldu.