Karacan, AK Parti’de

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, partilileriyle bir araya geldi. Karacan, 2019 seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Karacan, AK Parti’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan’ın Elazığ durağında ikinci adresi AK Parti İl Başkanı oldu.

Partilileriyle birlikte Karacan’ı ağırlayan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ’ın AK Parti’ye desteğinin hep var olduğunu kaydetti.

“PARTİMİZ ELAZIĞ’A, ÇOK ÖNEMLİ KATKILAR VE HİZMETLER SUNUYOR, SUNMAYA DEVAM EDECEK”

Gürgöze, Elazığ’ın kurulduğu günden bugüne kadar AK Parti’ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çok yoğun teveccühle destek verdiğini söyleyerek, “En son 1 Kasım seçimlerinde yüzde 67 buçuk gibi bir oranda ve 16 Nisan referandumunda da yüzde 72’likbir oranda Türkiye’de derece etmiş bir il.  Halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize olan teveccühünün karşılığında devletimiz, hükümetimiz, partimiz Elazığ’a, Elazığlılara çok önemli katkılar ve hizmetler sunuyor, sunmaya devam edecek. Sayın Başkanım 10 ilçe beldesinin 7’si AK Partili, 9 beldenin 6’si AK Partili, 30 İl Genel Meclis üyesinin 25’i AK Partili, 37 Belediye Meclis üyesinin de 26’sı AK Partili” dedi.

Başkan Gürgöze, 13 Ocak tarihinde AK Parti’nin İl Kongresi ile ilgili de bilgiler verdi.

“TÜM İLÇELERİMİZE SAHAYA İNMELERİ TALİMATINI VERDİK VE TAKİPÇİSİ OLUYORUZ”

Gürgöze Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kongreye katılacağını bilgisini anımsatarak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile 13 Ocak 2018 yılında saat 12:00’de inşallah il kongremizi gerçekleştirerek Elazığ’daki teşkilatlarımızı, faaliyetlerimizi nihayete erdirmiş olacağız. Akabinde de seçim yapıldıktan 1 gün sonra da tüm ilçelerimize hep talimatlarımız şu oldu. 2019 öncelikle yerel seçimler akabinde genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için sahaya inmeleri talimatını verdik ve takipçisi oluyoruz. Tüm teşkilatlarımız bu yönde çalışmalarını sürdürüyorlar. 2018’in 13 Ocağında yapacağımız il kongresinden sonra da bizler tüm teşkilat kademelerimizde tüm köylerimizde beldelerimizde merkezde seçimlere odaklı bir strateji ile inşallah halkımızın arasına ineceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan da konuşmasında 2019 seçimlerine değindi ve önemli olduğuna vurgu yaptı.

“BU MEMLEKETE BORCUMUZU ÖDEME ZAMANI GELDİ”

Karacan konuşmasında “Memleketin 2023’ü için, memleketin 2053’ü için memleketimizin 2071’i için sadece Elazığ’ın diri değil sizin İstanbul’da olsun, tüm Türkiye’de olsun ne kadar hakim, ne kadar güçlü bir hemşehricilik lobisi de yaptığınızı ben gayet iyi bilen bir kardeşinizim. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın bu süreçte sizin gibi yol arkadaşlarına özellikle kadınlarımıza, gençlerimize hepsine ihtiyacı var.  Bu 2019 süreci ülkemiz için ödeyebileceğimiz önemli bir fırsat. Kim için? Kendimiz için değil, gelecek için, çocuklarımız için, torunlarımız için. Bu memlekete borcumuzu ödeme zamanı geldi. Şu ana kadar hep ödediniz ama 2019 tarihinin en önemli seçimlerinden birisi. Burada Elazığlı hemşerilerim her zaman olduğu gibi en iyi şekilde bunu da yerine getirecekler. Yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“GÜÇLENEREK GELDİK. LİDERİMİZ GÜÇLENDİ”

Türkiye için hep oyunlar oynandığını söyleyen Karacan, tüm oynanan oyunlara karşı Türkiye’nin hep güçlendiğini kaydederek, “Türkiye’yi hatırlayın bir şekilde hep terbiye etmeye uğraştılar. Peki bunda başarılı olabildiler mi? Olamadılar. Tam tersi güçlenerek geldik. Liderimiz güçlendi. MİT tırları ile başladı. 17-25 Aralık, Gezi eylemleri, 15 Temmuz. Şimdi ekonominin üzerinden bir algı yapmaya uğraşıyorlar. Allah’ın izniyle Türkiye’nin ekonomisi sapsağlam ayakta. Her şeyi ile dimdik ayaktayız. Güçlü bir liderimiz var. Güçlü bir Türkiye’nin ekonomisi var.”

Karacan, konuşmasını partililere sorduğu “Elazığlılar, Gakgoşlar 2019 Cumhurbaşkanımızın, liderimizin seçimine hazır mı?” sorusuyla tamamladı. Partililer ise soruya yüksek sesle “Hazır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

acaba cumhurbaşkanının korkusundanmı ha yoksa seçimler var diye elazığ aklınıza geldi tebrikler akp tebrikler ramazan görgöze yönetimi gerçekten hizmetlerinizle elazığımızı ihya etmişsiniz maşAllah nazar degmesin.

Kazım Kaner
Kazım Kaner - 6 yıl Önce

2 kez söz verilen Pertek köprüsü ve 22 kez söz verilen Stadyum için tekrar söz verilecek mi?

SIRADAKİ HABER

banner137