AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, Elazığ’a geldi

Karacan Elazığ ziyaretleri kapsamında ilk olarak Valiliği ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile birlikte Elazığ Valiliğini ziyaret eden Başkan Yardımcısı Karancan makam aracını kendisi kullandı.

Başkan, Vali Çetin Oktay Kaldırım ile bir araya gelen Karacan, Elazığ ziyareti ile bilgiler vererek, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerini dinleyeceklerini kaydetti. 

“ELAZIĞ’A BİR FAYDAMIZ OLURSA NE MUTLU”

Karacan yaptığı konuşmada, “Elazığ’ın sorunları, Elazığ ile ilgili 2019’a giden süreçte talepleri ve bundan sonraki süreçte Elazığ için ne yapabiliriz? bunları toparlamak için, halkın nabzını ölçmek için buraya geldik. Burada sivil toplum örgütlerinden alacağımız bilgileri Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye iletmek üzere, illerde teşkilat ziyaretleri yapıyoruz. Saha ziyaretleri yapıyoruz. Sivil tolum örgütleri ile hasbihal ediyoruz. Bu süreçte bugün Elazığ’da olma sebebimiz bu. Ziyaretlerimize şehrimizin mülki amiri valimizi ziyaret etmekle başlıyoruz. Şehrin mülki amiri olarak şehrin en önemli dinamiklerinden birisi sayın valimizdir. Hem devleti temsil ediyor hem de hükümeti temsil ediyor. Bu yüzden Sayın valimize hem selam verelim hem hasbihal edelim bundan sonra da şehrin sorunlarını alalım. İlerleyen saatlerde de sivil toplum örgütlerinin başkanları ile yöneticileri ile inşallah Elazığ’a bir faydamız olursa ne mutlu. Sayın Cumhurbaşkanımızın, genel başkanımızın öncelikle Elazığlı, Gakgoş hemşehrilerimize selamını getirdim” dedi.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ’daki STK’ların önemli çalışmalar yaptığını söyledi.

“BU ŞEHİR HEDEFLERİNİ İYİ KOYMUŞ”

Vali Kaldırım konuşmasında “Bu güzel aziz beldeye, çok kıymetli insanların yaşadığı, insan kalitesinin üst düzeyde olduğu, milli manevi değerlere son derece saygılı, sahip, devletin milletin her zaman yanında olmuş, bayrak sevgisi ile temayüz etmiş ilimize hoş geldiniz diyorum. Çok dinamik bir sivil toplum yapımız var. Burada 744 tane sivil toplum örgütü var. Faaliyet gösteriyorlar. Türkiye’de en hareketlim sivil toplumu burada bulacaksınız. Hem fikir hem vizyon hem sayı olarak son derece aktifler, son derece verimli, uyumlu çalışıyorlar. Bu şehir hedeflerini iyi koymuş. Vizyonunu, stratejilerini iyi koymuş. O tabloyu göreceksiniz” ifadelerini kullandı.