Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde uzun yıllar hizmet veren Habeş Karaduman, emekliliğe ayrıldı.

Habeş Karaduman’ın emekliliğe ayrılması nedeniyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışanları veda yemeği düzenledi.

Kültürpark’ta düzenlenen veda yemeğine kurum çalışanları dışında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinççi’de katıldı.

“KAMUOYU KENDİSİNİ YAKİNEN TANIYOR”

Bayındır Memur Sen Kurum Temsilcisi  Metin Kalkancı, “Bu yıl kurumumuz çalışanlarından Sayın Habeş Karaduman emekli oldular. Onun burada bir yemek programı vardı. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ki Habeş Karaduman Abimizi Elazığ kamuoyu yakinen biliyor. Kendisi 2 dönem Milletvekili aday adaylığı sürecinde kamuoyu kendisini yakinen tanıyor” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH BAŞKA KONULARDA DAHA GÜZEL HİZMETLER VERİR”

İl Müdürü Mustafa pirinççi, “Kendisine bugüne kadar çalışmasından dolayı kurumumuz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. İleride inşallah başka konularda daha güzel hizmetler verir. Biz kendisinden siyaset bekliyoruz. Bunu görev olarak veriyoruz. İnşallah kendisi siyasete devam eder. Kurumumuzu da bu şekilde temsil etmiş olur” şeklinde konuştu.

“HER ŞEYİN BİR SONU VARDIR

Habeş Karaduman’da, “Bugün daire arkdaşlarımızdan emekli olduğumdan dolayı ayrılıyoruz. Burada bir veda yemeği verdiler arkadaşlarımız. Teşekkür ediyoruz. Her şeyin bir sonu vardır. Allah herkese de böyle bir emeklilik nasip etin. Bütün arkadaşlarımla inşallah sürekli görüşürüz. Telefonda görüşürüz, hepsini çarşıda karşılaştığımız zaman yine arkadaşlığımız devam edecek, herkese ben teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinççi, emekliliğe ayrılan Habeş Karaduman’a plaket ve hediye takdim etti.