Gıda ve Tarım İl Müdürü Turan Karahan, 31 Mart seçimlerinin ardından Elazığ Hayvan Ürünleri Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyeti ve yönetim kuruluna yeni seçilen Belediye ve İl Genel Meclisi Encümenleriyle bir araya geldi.

Toplantıya ayrıca Gıda ve Tarım İl Şube Müdürü Nizamettin ÇETİNER, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TUNÇ, Müteşebbis Heyet Başkanı Veysi TOPTAŞ ve teknik personel katıldı.

KARAHAN: ELAZIĞ İLİ ARTIK OSB’LERLE KONUŞULAN, YATIRIMLARLA KONUŞULAN BİR İL DURUMUNA GELDİ

Toplantıda konuşan İl Müdürü Karahan, “Elazığ ili özellikle son dönemlerde bütün paydaş kurumların ortaya koymuş olduğu projeksiyon çerçevesinde Sayın Valimizin, siyasilerimizin, Milletvekillerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, belediyemizin, il özel idare ve il genel meclisimizin. Gerçekten Elazığ ili artık OSB’lerle konuşulan, yatırımlarla konuşulan bir il durumuna geldi. Dolayısıyla özellikle OSB dediğimiz Organize Sanayi Bölgeleri çerçevesinde yapılan çalışmaların ilki ihtisasa dayalı hayvancılık organize sanayi bölgesi olarak ilimizde kurulan ve şu anda bölgenin en büyük entegre tesisleri içinde barındıran, içinde aynı zamanda Ticaret Borsamızın uhdesinde olan hayvan pazarı ve hayvan borsasını da bulndurup ihtisas hayvancılık organize sanayi bölgemizin 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte yeni seçilen hem il genel meclisi hem de belediye meclis üyelerimizden seçilmiş olan yönetim kurulu başkanlarımızla birlikte ben öncelikle kendilerine bu yeni görevlerinin hayırlı olmalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantı Arazi Toplulaştırma ve Tarımsal Altyapı Şube Müdürü Nizamettin Çetiner’in sunumu ile devam etti.

HABER: SITKI TAŞEL