"Kurumsal imajın geliştirilmesi, etkili iletişim ve stres yönetimi" projesi kapsamında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı ve plaket töreni, Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan, İl Müdür Yardımcıları Vedat Ergün, İsmail Gürbüz, Şube ve İlçe Müdürleri ile Kurum personelleri katıldı.

“ALMIŞ OLDUĞUMUZ EĞİTİMİN DEĞERLENDİRMESİNİ HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan, konuşmasında, "2017 yılında sizlerle birlikte yapmış olduğumuz çalışmalarımızı ve 2018 yılında bu çalışmalarımızı daha da ilerleterek hedef koyup yapacağımız faaliyetleri ve bu çalışmaların tümünü ortaya koyduğumuzda gerçekleştirmemiz gereken prensipleri konuşmak görüşmek ve değerlendirme yapmak üzere bir aradayız. Fırat kalkınma ajansına sunduğumuz ve aynı zamanda finanse edilen bütün personellerimizin katılım sağladığı kişisel gelişim, motivasyon, takım çalışması, stres yönetimi, zaman yönetimi ve benzeri konularda almış olduğumuz eğitimin değerlendirmesini hep birlikte yapacağız" dedi.

Yapılan toplantının ardından İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan, eğitime katılan personellere katılım belgesi verirken, bu projeye katkı sağlayan uzman eğitimcilere ve Fırat Kalkınma Ajansı'na plaket takdim etti.