Son haftalarda takım olarak iyi bir performans sergilediklerini belirten yakaladıklarını belirten Başkan Kaymak, “Misli.com 3.Lig 3.grupta 29. haftaya girmiş bulunuyoruz. Geride kalan 28 haftada takımımız 7 galibiyet, 11 beraberlik ve aldığı 9 mağlubiyetle 11. basamakta bulunuyor. Takımımıza güveniyoruz. Son 3 maçtan 7 puan alarak iyi bir seri yakaladık. Bu serimizi ilerleyen haftalara yayarak sürdürmek istiyoruz. Kalan 5 maçtan puan veya puanlar ayrılmayı hedefliyoruz. “ dedi.

“KULÜBÜMÜZE VERMİŞ OLDUKLARI DESTEKLERDEN DOLAYI VALİMİZ SAYIN ERKAYA YIRIK VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM “

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın kulübe destek olduğunu belirten Tuncay Kaymak’ “Valimiz Sayın Erkaya Yılık’a kulübümüze vermiş olduğu malzeme desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Valimiz her zaman ilimiz sporuna destekte bulunmuştur. Ayrıca Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları, göreve geldiğimiz günden itibaren kulübün birçok ihtiyaçları konusunda bize destek verdi. Kulübümüze destek veren Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na da teşekkür etmek istiyorum. “ diye konuştu.

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN GÜRSEL EROL’UN KULÜBÜMÜZE VERMİŞ OLDUĞU DESTEK SÖZÜNÜ SEZONUN KALAN MAÇLARINDA YERİNE GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ”

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un destek sözünü yerine getirmesini temenni ettiklerini de ifade eden Başkan Kaymak; “Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekilimiz Sayın Gürsel Erol ilimizde yerel yayın yapan bir gazeteye 01.10.2020 tarihinde özel bir demeç vererek şu açıklamayı yapmıştır ;’Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü sezona çok iyi başladı. Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’ne elimden geleni yapacağım. Bu konuda konaklama veya ulaşım konularını çözebilir miyim? Gibi çeşitli girişimlerim olacak. Kulüp yetkililerimiz ile görüşeceğim “ şeklinde açıklamada bulunmuştur. Sayın Vekilimizin kulübümüze vermiş olduğu destek sözünü sezonun kalan maçlarında yerine getirmesini temenni ediyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.