Karakoçan Spor Tesisinin, Bakım ve Yenilenme Çalışması Tamamlandı

Sporun her yaştan her statüden bireyin günlük rutini haline getirilmesi amacıyla çalışmalarına büyük bir özveriyle devam eden Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu kapsamda Karakoçan İlçesindeki spor tesislerinin bakım onarım ve yenilenme çalışmalarını bitirdi.

Karakoçan Spor Tesisinin, Bakım ve Yenilenme Çalışması Tamamlandı

Karakoçan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğündeki Spor Salonunun zeminin tamamen yenilenerek potalarıyla iç ve dış cepheleri ile giyinme odalarının komple yenilenmesi ve Karakoçan futbol sahası; çift tribün, skorbord, aydınlatma, çevre düzenlemesi ve bakım onarım çalışmaları tamamlandı.

EREN: SALONUMUZ GENÇLİĞE ÇOK DAHA KONFORLU HALE GETİRİLDİ

Yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Karakoçan İlçemizdeki Spor salonu ve stadı yaptığımız yenileme çalışmalarıyla daha modern ve daha kullanışlı hale geldi. Karakoçan Spor Salonumuzda zemin tamamen yenilenerek potalarıyla iç ve dış cepheleri ile giyinme odalarının komple yenilenmesi ile spor salonumuz İlçe sporuna ve gençliğe çok daha konforlu hale getirildi. Karakoçan Spor Salonunun hemen yanında bulunan sentetik zeminli futbol sahasının: çift tribün, skorbord, aydınlatma, çevre düzenlemesi ve bakım onarım çalışmaları da tamamlandı. Böylece İlçemiz sporuna daha iyi bir hizmet sunacağız. Spor kompleksimizin Karakoçan sporuna ve gençlerine hayırlı olmasını diliyorum. Ben desteklerinden dolayı başta Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Milletvekillerimize, Valimize, Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2021, 14:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kuyucu Samet
Kuyucu Samet - 2 yıl Önce

Suphi Döner ve Sedat Acar’ın kuyusunu kazan kuyucu Samet yine açıklama yapmış.

SIRADAKİ HABER

banner137