Karakoçan’da Polis Teşkilatının 177. Yıl dönümü kutlamaları 10 Nisan Polis Günü Hükümet konağı önünde Atatürk anıtına çelenk konularak başladı.

Emniyet Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.

Törene Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin, Karakoçan Jan. Birlik Komutanı Jan. Binbaşı Sadık Tatar, Cumhuriyet Savcısı Cengiz Akay,  İlçe Emniyet Müdürü Özcan Kabaş, , sivil toplum kuruluş temsilcileri kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

İlk Tören, Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Emniyet Müdürü Özcan Kabaş yaptı.

KABAŞ: ONUR DUYMAKTAYIZ

Kabaş yaptığı konuşmada, “Bugün tür halkının sevgi ve güvenini kazanmış, Demokratik, hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının, Laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis teşkilatının 177. Yıl dönümünü sizlerle kutlamaktan büyük gurur ve onur duymaktayız" dedi.

Atatürk Anıtı’ndaki tören sona erdi.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Özcan Kabaş Kaymakam Abdullah Şahin’i makamında ziyaret edip çiçek sundu.

Ardından ilçe protokolü ve beraberindeki heyet ile İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına geçip, Karakoçan Jan. Birlik Komutanı Jan. Binbaşı Sadık Tatar İlçe Emniyet Müdürü Özcan Kabaş’a çiçek verip Emniyet Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

İlçe Emniyet Müdürü Özcan Kabaş makamında gün boyu tebrikleri kabul etti.