Elazığ Belediyesi ve Karakoçan Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği kardeşlik iftarı, Karakoçan ilçe meydanında gerçekleştiriliyor. İftar programına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Karakoçan Kaymakamı ve Başkan Vekili Cemil Sarıoğlu ile vatandaşlar katıldı.

Gerçekleştirilen kardeşlik iftarında 3000 kişinin orucunu açması bekleniyor.

Yanılmaz İftar Meydanında

İftar maydanına gelen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz meydanda bulunan vatandaşlarla görüşerek, ramazanlarını tebrik etti ve iftar alanından canlı yayın yapan Kanal Fırat'a değerlendirmede bulundu.

Karakoçan Belediye Başkanıyla beraber iftar programını düzenlediklerini dile getiren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “İnşallah ramazanın birlik, beraberlik ve mağfiretinden burada hep beraber istifade edeceğiz. Ramazan burada çok güzel şekilde kutlanıyor. İftar alanını inceledim. Kadınıyla erkeğiyle büyüğüyle küçüğüyle herkes burada” diyerek bu manzaranın kendini mutlu ettiğini dile getirdi.

Sarıoğlu: "Bizi ve Ülkemizi Zengin Yapanda Budur"

Karakoçan’a ilkleri yapmak için geldiklerini dile getiren Karakoçan Kaymakamı ve Başkan Vekili Cemil Sarıoğlu, “Bizim Karakoçan’da en önem verdiğimiz şey kardeşlik, birlik ve beraberlik. Karakoçan tarihi bir gün yaşıyor. Bütün vatandaşlarımız bugün burada. Her etnik kökenden, her mezhepten, her görüşten insanımız burada. Bizi ve ülkemizi zengin yapanda budur. İnşallah bu bizi ve ülkemizi çok daha iyi bir yere getirecek” ifadelerini kullanarak bu gibi etkinliklerin Karakoçan’ın imajını daha iyi bir yere taşıyacağının altını çizdi.