Elazığ’da “Yalancı Veba” Martıları Vurdu Elazığ’da “Yalancı Veba” Martıları Vurdu

Karakoçanlı İş Adamları, Eğitimci Yazar Sabri Ağaoğlu’nun öncülüğünde düzenlenen programda bir araya geldi.

Programa Karakoçanlı iş insanlarının yanı sıra Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu,  sivil toplum kuruluş temsilcileri, basın mensupları ve birçok isim katıldı.

Programda konuşan Eğitimci Yazar Sabri Ağaoğlu, Karakoçan ilçesi ile ilgili bilgiler vererek, ilçenin sorunlarını anlattı.

BİLGİNOĞLU: “KARAKOÇAN İNSANIMIZ HER TÜRLÜ ÖVGÜYE DE HİZMETE DE LAYIK BİR İLÇEMİZ     

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Karakoçan’ın önemli bir ilçe olduğunu kaydederek, “Gerçekten böylesine bir birlikteliği, böylesine güzide insanlarımızı bir araya getirdiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Karakoçan ilçemiz hakikaten Elazığ’ımızın her yöresi, her ilçesi gibi çok kıymetli, insanları çok değerli. Ekonomisine, ticaretine her türlü katkısıyla her türlü katkısıyla Karakoçan insanımız her türlü övgüye de hizmete de layık bir ilçemiz” dedi.

DUMANDAĞ: “HERKESTEN DESTEK İSTEYECEĞİZ”

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi önünde yapılacak olan caminin yerinin ayrıldığını ancak caminin yapımı için destek gerektiğini dile getirerek, “Elazığ’da Şehir Hastanesi’nin önünde bir cami yok orada günde 30 bin kişinin giriş çıkışı var bir Karakoçan Camisi’nin orada olmasını istiyorum. Tabi biz bunu yıllar önce bunu talep ettik işlemler çok uzun sürdü bugünkü Başhekim Erol keleş bey sağ olsun Milletvekili Metin beyde sağ olsun Bakanlığa gidip geldiler şuan cami yeri ayrıldı. Tabi cami zamanında yer ayrılsaydı o zaman bizim yapma gücümüz vardı şuan biliyorsunuz fiyatlar çok arttı. Ben istiyorum ki tüm Karakoçanlı iş adamları olarak bir araya gelerek orada Elazığ’a yakışacak bir camiyi, altında 4-6 yaş Kur’an kursu bir eğitimden başlayalım. Şehir Hastanesi Camisi gerçekten bir temel atılırsa Cumhurbaşkanımız Elazığ’a gelecek, Cumhurbaşkanımızdan destek alacağız. Daha önce milletvekillerimizle de konuştuk diğer siyasi partilerden de herkesten destek isteyeceğiz” dedi.

ÖNAL: “KARAKOÇAN’DA OLMAYAN HİÇBİR ŞEY YOK”

Eski ETSO Meclis Başkanı Nuri Önal, Karakoçan’ın her yönüyle zengin bir ilçe olması dolayısı ile yatırıma da açık bir yer olduğunu söyleyerek, “Karakoçan’ın her şeye müsait olduğunu gördük, yatırıma müsait olduğunu gördük. Karakoçan’da olmayan hiçbir şey yok. Madeni, kaplıcası her şeyi var. Baktığımız zaman Karakoçan bugün göründüğü yerin daha ilerisinde olması gerekir” ifadelerini kullandı.

Ardından Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, AK Parti Eski İl Başkanı Nusret Çoban, Sarıcan Beldesi Eski Belediye Başkanı Faruk Aydın, İş İnsanı Osman Aytemur, Kanal Fırat Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç, Eğitimci Cengiz Yazıcı, İş İnsanı Mehmet Ulutaş, Mali Müşavir Sertaç Değer, Emlakçı Latif Altun değerlendirmelerde bulundular.