Başkan Karakuş, 17 Kasım tarihinde birinci olağan genel kongrelerini gerçekleştireceklerini belirterek, Elazığ’dan da kongreye yoğun bir katılım sağlanacağını söyledi.

KARAKUŞ: GEREKLİ KOMİTELERİ KURUP ÇALIŞMAYA BAŞLADIK

Elazığ’da son bir aydır tek gündemlerinin kongreye hazırlık çalışmaları olduğunu söyleyen Karakuş, bu kapsamda teşkilat içerisinde gerekli komileri kurup çalışmaya başladıklarını aktardı.

KARAKUŞ: GELEN TEVECCÜHE BİZ BİLE ŞAŞIRDIK

Karakuş Hedeflerinin Elâzığ’dan on otobüsü Ankara’ya taşımak olduğunun altını çizen Karakuş, “Biz sahaya inip teşkilatlara açılıp, vatandaşa duyuru ilan ve reklam aracılığı ile açıldığımız zaman gelen teveccühe biz bile şaşırdık. "Bugün itibari ile 629 kişi buda yaklaşık 14 otobüsü dolduracak şekilde bir teveccühle karşılaştık, Allah nasip ederse cumartesi günü akşam altı yedi gibi Elâzığ’da 14-15 otobüs olacak şekilde Ankara’ya hareket edeceğiz bu tabi partimize olan teveccühü gösteriyor teşkilatlarımızda olan heyecanı gösteriyor biz bu heyecanı 13 Nisanda yapmış olduğumuz il kongresinde gördük” dedi.

KARAKUŞ: KONGREDE TARİHE BİR NOT DÜŞÜLECEK

Öte yandan Karakuş, “Elâzığ’da başlayıp bürgün sonra Türk siyasi tarihine not düşülecek bir kongrenin 17 Kasımda Ankara’da gerçekleşeceğini ben buradan ilan ediyorum, heyecanlı ve coşkulu büyük bir Kongre geçireceğiz Allahlın izniyle. Sizin vasıtanızla haberdar olan tüm vatandaşlarımızı kongreye davet ediyorum. Afişlerimizde iletişim numaralarımız mevcut ve partimiz sürekli açık gelmek isteyen vatandaşlarımızı biz büyük kongreye davet ediyoruz buradan gidip Pazar günü tekrar dönüş yapacak vatandaşlarımızı bekliyoruz” diyerek kongreye katılım sağlamak isteyen vatandaşlar içinde otobüs kaldırılacağını hatırlattı.