Karakuş: Ali Erbaş Yalnız Değildir Şeklinde Paylaşım Yapanları İcraatta Görmek İstiyoruz

Diyanet İşleri Başkanı Prof.. Dr. Ali Erbaş’a sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara ilgili, Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş açıklamalarda bulunarak, “Diyanet İşleri Başkanının yanında olmak yetmez. İstanbul sözleşmesinin karşısında duramıyorsanız boşuna yorulmayın, Zira havanda su dövüyorsunuz” dedi.

Karakuş: Ali Erbaş Yalnız Değildir Şeklinde Paylaşım Yapanları İcraatta Görmek İstiyoruz

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erhun Karakuş, Diyanet İşleri Başkanına Sosyal medya platformlarından yapılan paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

KARAKUŞ: ALİ ERBAŞ YALNIZ DEĞİLDİR ŞEKLİNDE PAYLAŞIM YAPANLARI İCRAATTA GÖRMEK İSTİYORUZ

 İl Başkanı Karakuş, “Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın geçtiğimiz Cuma günü vermiş olduğu Cuma hutbesinde kişisel dünya görüşünü dile getirmemiştir, İslam dininin ve bu dine mensup olan müslümanların rehberi olan Kur’an-i Kerim’in emrini vaaz etmiştir. Dolayısıyla Müslümanları bu konuda uyardı diye Sözde İnsan Hakları Derneğinin , nefret suçu işliyor diye Diyanet İşleri Başkanı hakkında Ankara Cumhuriyet Savcılığına yaptığı suç duyurusunda, Derin ve Şeytani bir operasyonun parmak izleri bulunmaktadır. Bu noktada, %99 u müslüman olan bir ülkede Diyanet İşleri Başkanı’nın yalnız olmadığını her kesim hali hazırda bilmektedir, peki Erkek erkeğe, kadın kadına evlenebillecek demeye diliniz varmıyor mu ? Niçin çıkıp milletimize, imzalamış olduğunuz İstanbul Sözleşmesinin tıpkı İngilterede olduğu gibi bu yolu da açacağını itiraf etmiyorsunuz. Biz ne ana muhalefet partisi sözcüsüne, nede bu konudaki açıklamayı kendine görev addederek adeta işgüzarlık yapan bir kısım barolara kızmıyoruz! Zira, onlar kendi dünya görüşlerinin kendi inanışlarının gereğini yapıyor olabilirler. Bizler Yeniden Refah partililer olarak Bu noktada, Ali Erbaş yalnız değildir diye naralar atılacağına, barolara, parti sözcülerine sosyal medyadan cevap verileceğine, onlara bunları söyletecek zemini hazırlayan cesareti veren,  eşcinselliği sıradan bir yaşam tarzıymış şeklinde kabul eden İstanbul sözleşmesi denen ucubenin derhal yırtılıp atılması gerektiğini belirtiyoruz. Ali Erbaş yalnız değildir şeklinde paylaşım yapan Sayın Bakanlarımızı ve hükümeti bu noktada sözde paylaşımlar içerisinde değil icraatta görmek istiyoruz! Aksi durumda yapılan paylaşımların tabiri caizse gaz almaktan, havanda su dövmekten başka bir şey ifade etmeyeceğini hatırlatmak istiyoruz” diye ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137