Karamazı’dan Yümlü’ye Cevap

Elazığspor Eski Başkanlarından Hayrettin Karamazı, Hacı Murat Yümlü’nün basın toplantısında kendisi hakkında söylediği sözleri üzüntüyle karşıladığını belirtirken, yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Karamazı’dan Yümlü’ye Cevap

Elazığspor Eski Başkanlarından Hayrettin Karamazı yazılı bir basın açıklaması yaparak Elazığspor Başkanı Hacı Murat Yümlü’nün kendisi hakkında söylediği açıklamalara cevap verdi.

“YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALARI ÜZÜNTÜYLE KARŞILADIM”

Mevcut Başkan Yümlü’nün açıklamalarını üzüntüyle karşıladığını belirten Karamazı, basın bildirisinde şu ifadelere yer verdi; “Basın toplantısında kulübümüzün mevcut başkanının şahsım hakkında yapmış olduğu açıklamaları üzüntüyle karşıladım. Tüm kamuoyunun takdir edeceği üzere Elazığsporumuzu ilk defa Süper Lig’e çıkaran başkan olma onuru şahsıma nasip olmuştur. Bu başarıyla beraber kulübümüzü bizden sonra gelen yönetime tamamen borçsuz devrettiğimiz gerçeği de eski bilançolar incelendiğinde çok rahatlıkla görülecektir. Şahsımın Elazığspor’da olan tüm alacaklarını kulübe hibe ettiğim ve o tarihten bugüne kadar Elazığsporumuzdan bir kuruş alacağım olmadığı gerçeğini tüm Elazığ kamuoyu gayet iyi bilmektedir. Şahsım Elazığspor taraftarlarının belleğinde her zaman güzel başarılar ve hatıralarla kalıcı olmak için hareket edecektir. Bu sebeple bu tarz oluşturulacak suni gündemlerin içinde yer almayacağımı tüm Elazığ kamuoyunun bilmesini isterim”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137