Kararnameyi Türkiye Elazığ Son Haber'den Öğrendi

Elazığ’a bir çok ilki ve yeniliği getiren elazigsonhaber.com bölge internet sitelerinin yanı sıra ulusal haber siteleriyle yarışmaya devam ediyor. Vatandaşların doğru ve hızlı bilgilenmesi noktasında 7 gün 24 saat esaslı çalışan elazigsonhaber.com Emniyet Müdürleri kararnamesini Türkiye genelinde en ilk duyuran dördüncü haber sitesi oldu.

Kararnameyi Türkiye Elazığ Son Haber'den Öğrendi

Birçok alanda başarıya imza atan özgün içerikleriyle Elazığ’a ilkleri yaşatan elazigsonhaber.com hızlı haberciliğiyle de adından sıkça söz ettiriyor.

Elazığ’la ilgili gelişmeleri, ayrıntıları doğru bir şekilde anında okuyucularına aktaran elazigsonhaber.com Elazığ’daki hızına hız katarak Türkiye’deki ulusal haber siteleriyle de yarışıyor.

 

ELAZİGSONHABER.COM ULUSAL SİTELERLE YARIŞINA DEVAM EDİYOR

Birçok ulusal haberde önemli internet sitelerinden önce haber paylaşımı yapan elazigsonhaber.com yine farkını ortaya koydu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla dün sabaha doğru yayımlanan Emniyet Müdürleri kararnamesini Türkiye’ye elazigsonhaber.com internet haber sitesi duyurdu.

TRT HABER, NTV VE AA’DAN SONRA; ELAZİGSONHABER.COM GELDİ

Ülke genelinde önem arz eden bu önemli gelişmeyle ilgili elazigsonhaber.com hızlı haberciliğini bir kez daha gösterdi ve Türkiye genelinde kararname haberini ilk giren dördüncü internet haber sitesi oldu.

TRT Haber, NTV ve Anadolu Ajansı’ndan bir dakika farkla haberi okuyucularıyla buluşturan elazigsonhaber.com diğer haber sitelerini geride bıraktı.

DİLAVER: BÜYÜK SERMAYE VE ONLARCA ÇALIŞANI OLAN ULUSAL SİTELERİ GERİDE BIRAKTIK

Konuyla ilgili açıklama yapan elazigsonhaber.com Haber Müdürü Furkan Dilaver; “Elazığ’la ilgili göstermiş olduğumuz mesleki başarılarımız ulusal alanda da devam ediyor. Daha öncelerinde de olduğu gibi Emniyet Müdürleri kararnamesi haberinde de mesleki bir başarıya imza attık. Elazığ’da Kanal Fırat Televizyonu bünyesinde kurulan internet haber sitemiz ulusal haber siteleriyle yarışmaya devam ediyor. Emniyet Müdürleri kararnamesi haberini de sadece Elazığ değil Türkiye internet sitemizden öğrendi. TRT Haber, NTV ve Anadolu Ajansı’ndan sonra bu haberi ülke ilk paylaşan dördüncü haber sitesi olduk. Büyük sermaye harcanan onlarca çalışanı olan internet sitelerini geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’de ilk giren dördüncü site olduğumuzun kayıtları Google ve Twitter kayıtlarında da mevcuttur. Gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2019, 17:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137