Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen program çerçevesinde 20 Şubat 2019 tarihinde başlayan kampanyaya katılarak 45 günlük süreci başarı ile tamamlayan 22 personel ile bir araya gelindi.

Karayolları 8. Bölge Müdürü Kenan Keskin, “Sigarayı Bırak-Kazan”  kampanyasına katılarak süreci başarı ile tamamlayan 22 personeli yürekten kutladığını belirterek, her birine teşekkür belgesi verdi.

KESKİN: DESTEK VEREN PERSONELLERİMİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM

Kampanyanın başarıyla devam etmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bölge Müdürü Keskin, “Sigarasız bir yaşamı tercih eden, dumansız hava sahasına destek veren personellerimizi yürekten kutluyorum, her birine sağlıklı bir yaşam diliyorum. Diğer personellerimizin de bundan sonraki süreçte kampanyaya katılarak, sigarasız bir yaşamı tercih edeceklerine yürekten inanıyorum” açıklamasında bulundu.

AÇIK: SÜRECİ BAŞARIYLA DEVAM ETTİRMEKTEDİRLER

Sağlığı Geliştirme ve Sigara İle Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık ise yaptığı değerlendirmede, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü ile örnek bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ve bu etkinliğin güzel sonuçlarını almaktan memnun olduklarını belirterek, “Sigarayı Bırak-Kazan”   kampanyası, Karayolları 8. Bölge Müdürü Sayın Kenan Keskin’in öncülüğünde Şubat ayında başlamıştı. Kampanyaya ilk grupta katılan 22 Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü personeli süreci başarıyla devam ettirmektedirler. Bu tür etkinlikler, hem çalışanların yaşam standartlarını hem de çalışma performanslarını olumlu bir şekilde etkilemektedir. Bu güzel kampanyanın diğer kurumlara da örnek olması temennisiyle Karayolları 8. Bölge Müdürü Sayın Kenan Keskin’e teşekkür ediyor, kampanyaya katılan bölge müdürlüğü çalışanlarını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.