Karda Mahsur Kalan İşçiler İl Özel İdaresi Ekiplerince Kurtarıldı

Elazığ İl Özel İdaresi Baskil’in Sarıtaş Köyünde ormanlık alanda çalışırken aileleriyle birlikte mahsur kalan 40 orman işçisini gece saatlerine kadar yaptığı çalışmanın ardından kurtardı.

Karda Mahsur Kalan İşçiler İl Özel İdaresi Ekiplerince Kurtarıldı

Dün akşam saatlerinde yağan karın ardından çok sayıda köyün yolu ulaşıma kapanırken köy yollarını açık tutmak adına çaba sarf eden İl Özel İdaresi ekipleri, zaman zaman gelen kurtarma ihbarlarına anında müdahale ediyor.

Baskil’in Sarıtaş Köyünde ormanlık alanda çalışırken aileleriyle birlikte mahsur kalan 40 orman işçisi İl Özel İdaresi ekiplerinin gece saatlerine kadar yaptığı çalışmanın ardından kurtarıldı.

İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri Baskil’e bağlı Sarıtaş köyü Bozarmut Mezrası yakınlarında yoğun kar yağısı nedeniyle yolların kapandığı ve 40 kadar orman işçisinin aileleriyle birlikte mahsur kaldığı ihbarını almasıyla olay bölgesine hareket etti.

Ekiplerin 5 saati aşan zorlu çalışmasıyla yol açılarak mahsur kalan işçiler ve aileleri kurtarıldı.

TEKKUŞ: MAHSUR KALAN İŞÇİLERİMİZİ KURTARDI

Kurtarma faaliyetlerine katılan ve bir açıklamada bulunan Sakabaşı Köyü Muhtarı Çetin Tekkuş, “Dün akşamdan beri köyümüzde etkili olan kar yağışı nedeniyle köyümüzün yüksek kesimlerinde meşe ağacından kömür yapan işçilerimiz mahsur kaldılar. Elazığ İl Özel İdaresi ekiplerimiz yoğun bir çalışma ile çok şükür mahsur kalan işçilerimizi kurtardı. Emeği geçen herkese ve yoğun bir çalışma gerçekleştiren İl Özel İdaresi ekiplerine çok teşekkür ederim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137