Anadolu Realist Gençlik Derneği, gençlerin geleceklerini yönlendirmede yardımcı olmak amacıyla düzenledi Kariyer Buluşmaları ve Referans mektupları projesine devam ediyor.

Anadolu Realist Gençlik Derneği, gençleri bu kez Elazığ Valiliği Proje ETÜD Müdürü Ramazan Polat ve İşadamı Mehmet Ali Erol ile bir araya getirdi.

POLAT: ÇOK GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAKLAR

Elazığ Valiliği Proje ETÜD Müdürü Ramazan Polat, “Bundan sonraki hayatta ne yapabilecekleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İnşallah bizde kardeşlerimizin gelecekleri için ümitliyim. Çok güzel başarılara imza atacaklar. Çok güzel projelerle ilimize ve ülkemize katkıda bulanacaklar. Bizde kurum müdürü olarak, bir abi olarak kendilerine elimizden gelen ne varsa yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

EĞİT: PROGRAMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Anadolu Realist Gençlik Derneği Başkanı Erhan Eğit, “Önemli katkılarda bulundular. Önemli hayat hikâyelerini anlattılar. Bizler çok istifade ettik. Şahsım ve teşkilatlarım adına her iki büyüğümüze de çok teşekkür ediyorum. Programlarımız devam edecek. Buradan belirtmek istiyorum” diye kaydetti.

EROL: ELAZIĞ’IN SORUNLARI HAKKINDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK    

İşadamı Mehmet Ali Erol’da gençlerle tecrübe paylaşımı yaptıklarını belirterek, “Burada Elazığ’ın sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Gençlerin sıkıntıları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bizleri burada ağırladıkları için kendilerinden Allah razı olsun” diye konuştu.

          

Anadolu Reaslit Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Kariyer buluşmaları, gençlere Referans mektuplarının verilmesiyle sona erdi.