Karma OSB ile ilgili toplantı Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıda, Palu, Kovancılar, Karakoçan, Alacakaya ve Arıcak ilçelerini ilgilendiren ve bu ilçelerdeki ekonomik ve sosyal yapıya hareketlilik katarak şehre katma değer sağlayacak, karma OSB ile ilgili bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Kovancılar Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Elazığ TSO Meclis Başkan Yardımcısı Sami Satıcı, Meclis Üyesi Suat Yaşa ve iş adamları katıldı.

ARSLAN: BİR KATMA DEĞER SAĞLAYACAKTIR

Toplantının açılış konuşmasını yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, İlin tüm ilçeleriyle birlikte topyekün kalkınma ve gelişmesi için gerekli olan altyapıların kurulmasının öncelikli olduğunu belirterek başta idareciler olmak üzere iş dünyasının destek ve ilgisinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Başkan Arslan, Palu, Kovancılar, Karakoçan, Alacakaya, ve Arıcak ilçelerinin ekonomik ve sosyal anlamda kalkınması adına bu proje son derece önemlidir. Söz konusu ilçelerimizde var olan potansiyeli harekete geçirecek, ekonomik anlamda büyük bir canlılık ve hareket sağlayacak bu çalışma genel anlamda şehrimize büyük bir katma değer sağlayacaktır, bu projeyi çok önemsiyoruz, dedi.

Toplantıya katılan Kaymakam ve Belediye Başkanları da Karma OSB’nin yer konusunun önemli olmadığını önemli olanın yaklaşık 150 bin nüfusa sahip olan bölge hinterlandının bu yatırımdan istifade etmesi olduğunu belirttiler.