Karşıyaka Mahallesi Sakinleri Ayaklandı

Karşıyaka Mahallesi’nde yıllar önce yapılan binalar yıkılmaya yüz tuttu. Binaların tehlike saçması nedeniyle mahalleli ayaklandı. Vatandaşlar bir an önce binaların yıkılarak yerlerine yenilerinin yapılmasını talep etti.

Karşıyaka Mahallesi Sakinleri Ayaklandı

Karşıyaka Mahallesinde yıkılmak üzere olan binaların tehlikeli olması nedeniyle mahalle halkı isyan etti.

Mahalle halkı eski binaların bir an önce yıkılarak yerine yenilerinin yapılmasını istedi.

Vatandaşlar yetkililere seslenerek destek istediler.

VATANDAŞLAR:

“BELEDİYE BAŞKANI NİYE GELMİYOR?”

“Tehlikesi elektrik. Elektrik mesela olmuyor. Bir elektrik gidip geldiği zaman beyaz eşyalar gitti. Su tesisatı yok. Alt şebeke yok. Burada ölüp bina yıkılıp da millet öldüğü zaman mı gelecekler. Ondan sonra geçer. Yazık olur, o zaman daha değişik olur. Ama şu binalarda oturan gariban kesim diye kimsenin sesi çıkmaz, boynu bükük herkesin oyunu alıyor, ondan sonra herkes kendi işine bakar. Belediye Başkanı niye gelmiyor? Sorunlarını dinlesin milletin. Yıkılıyor burası. Herkes boşaltmış, 10 daireden 3 ev kalmış. Niye? Çünkü gece çatır çatır çatlıyor. Korkuyoruz içeri girelim.  Yazık günah. Buradaki millete yazık. Bütün dışarıdan gelen herkes ilk önce burayı görür. Elazığ’ın girişi nasıl diye. Burası nasıl diye. Bölge hastanesi yapıldı çok güzel. Düne kadar hiçbir şey yoktu, şimdi 12 katlı binalar dikiliyor. Niye? Çünkü orada hastaneler yapıldı. Burada bir şey olsaydı burası da aynısı gibi 12 daireye çıkardı”

“FAKİR FUKARAYA YAZIK”

“Kimse bizim buraya hiç bakmıyor. Aynı ahır gibi buralar. Ahır daha güzel. Karşıyaka’ya bunlar neden bakmıyorlar? Oy zamanı geliyorlar, alıyorlar. Fakirleri düşünmüyorlar. Öyle olur mu? Yazık! O zaman gidip elimizi açalım. Fakir fukaraya yazık. Her yeri yapmışlar, bizimkilerde yıkılıyor. Ancak biz gidip çadır kurup içinde oturalım. Çadır daha iyidir. Hep evlerimiz yıkılmış gelip bakın”

“BURADAN EVİMİ TAŞIDIM GİTTİM”

Ben buradan evimi taşıdım gittim. Duvarlar yıkılıyor komple, kolonlar kırılmış. 3 yerden kolon kırılmış yıkılıyor. Bıraktı gittim çarşıya kiraya”

“YIKILIP YENİ BİNALAR YAPILMASINI İSTİYORUZ”

“Önce gelip yapacağız diyorlar hiç gelen, yıkan, yapan yok. Biz yıkılıp yeni binalar yapılmasını istiyoruz. Biz de o zaman bize doğalgaz versinler. Biz de bir tüp alıyoruz, 100 TL’ye biz o kadar durumumuz iyi değil ki; doğalgaz daha ucuz, daha iyi. Yıkmıyorlarsa doğalgaz versinler. Bina yan dönmüş. Gece ses çıkıyor, yatmaya korkuyorum”

“VATANDAŞLAR KENDİ EVİNDE YATAMIYORLAR”

“Komple yıkık evler. Vatandaşlar kendi evinde yatamıyorlar. Yıkılacak korkusundan. Burada şu anda şu binada kimse yok. Yazık günah. Bu memlekete bir hizmet gelmesi, Karşıyaka’ya hizmet gelmesi gerekiyor. Karşıyaka yoksa Elazığ’da yok demektir” şeklinde açıklamada bulundular.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 17:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Şükrü
Şükrü - 5 yıl Önce

Bölgenin sandık numarasını verin sonuçlara bakalım.Bakalım memnun musunuz değil misiniz?

Sabri Kaynak
Sabri Kaynak - 5 yıl Önce

Ataşehirde %39 , Sürsürü, Cumhuriyet,Çaydaçıra , Üniversite gibi semtlerde % 40 lı rakamlarda oy alan parti, Kırklar, Sanayi,Salıbaba,Çatalçeşme Karşıyaka gibi semtlerde yüzde ellileri,atmışların üzerinde oy alıyorsa bu semtlere hizmet gidiyor demektir.Zaten Elazığ Belediyesi bu semtlere çalışıyor.

Ali
Ali - 5 yıl Önce

Mahalleli çok iyi ayaklanmış gerçekten : KARŞIYAKA MAHALLESİ SEÇİM SONUÇLARI: AK %58.37..

önder
önder - 5 yıl Önce

seçim sonuçları çok memnuın oldugunuzu gosteriyor ama karsıyakalılarrr. yarın secım olsa yıne aynı partıye oy verırsınız sımdı yemeyın bızı

SIRADAKİ HABER

banner137