Karşıyaka Mahallesi Sakinleri: Evlerimiz Bir An Önce Yapılsın

Karşıyaka Mahallesi Ömer Seyfettin Caddesi üzerinde bulunan ve küme evler olarak tabir edilen konutlarda oturan vatandaşlar, evlerinin ağır hasarlı olduğunu ve bir an önce yeni konutlarına geçmek istediklerini söyledi.

Karşıyaka Mahallesi Sakinleri: Evlerimiz Bir An Önce Yapılsın

Karşıyaka Mahallesi Ömer Seyfettin Caddesi üzerinde bulunan küme evlerde oturan vatandaşlar, evlerinin ağır hasarlı olduğunu ve bir an önce evlerinin yapılmasını talep ettiler.

KARŞIYAKA MAHALLESİ SAKİNLERİ: EVLERİMİZ BİR AN ÖNCE YAPILSIN

Vatandaşlardan biri “Evim bir senedir yıkıldı TOKİ başkanı ile görüştüm AFAD müdürü ile görüştüm. Bizi Karşıyaka TOKİ’lerine alacaklar onu bekliyoruz. Bir senedir rezil olmuşuz”  diye kaydetti

Vatandaşlardan bir diğeri ise, “Biz yetkililerden biran önce bu mahallenin yıkılmasını istiyoruz. Mahallenin durumu ortada millet çok mağdur 90 evden fazlası zaten ağır hasarlı” diye ifade etti.

Vatandaşlardan biri “Mahallenin girişi şehrin girişi olduğu halde mahallemiz köyü andırıyor. Bir yolumuz yok, doğalgaz yok. Evlerimiz bir an önce yapılsın” dedi.

Karşıyaka Muhtarı Ruhi Demirbaş da, şehrin en gözde mahallelerinden olan Karşıyaka Mahallesi’nde küme evlerinde 94 ağır hasarlı evin olduğunu belirtti.

VİDEO:

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2021, 22:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137