Merkezi Elazığ’da bulunan Türkiye Vefa Derneği Başkanı Zülfü Kartakgül, Yazıkonak Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

ÇELİK: TÜM ADAY ADAYI ARKADAŞLARIMIZA BİZ BAŞARILAR DİLİYORUZ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Yoğun bir katılım gösterdiniz. Partimize gösterdiğiniz bu teveccühten dolayı başta Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayımız Zülfü Kartakgül olmak üzere bizim partimize başvuru yapan tüm aday adaylarımıza teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bildiğiniz üzere 5 Kasım itibariyle aday adaylık müracaatlarını alıyoruz. Yüce Rabbim nasip ederse 12 Kasım tarihine kadar da müracaatları alacağız. Tabi belediye seçimleri, mali seçimler bir bayrak yarışıdır, bir hizmet yarışıdır. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza biz burada başarılar diliyoruz. Yüce Rabbim kendilerini utandırmasın. Değerli dava arkadaşlarımız, Zülfü Kartakgül beyefendi Merkez İlçe Başkanlığı olarak bizlere müracaat ettiler, aday adaylık başvurularını yaptılar, biz dosyalarını aldık, bugünde basın huzurunda kendilerine alındı belgelerini takdim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KARTAKGÜL: BİRÇOK SEMİNERDE SÖZ SAHİBİ OLDUK

Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Zülfü Kartakgül, “Bizler davamızın, partimizin mutfağında olmayı tercih eden, bu işin zor bölümünü üstümüze almaktan zevk duyan, yağmur, çamur, kış, soğuk demeden gerek şehrimizde, gerek şehrimizden vefalı bir şekilde yayılan Sivil Toplum Kuruluşu hareketimizle ülkemizin birçok şehrine, iline ulaştık. Hiçbir karşılık ve menfaat gütmeden Sayın Cumhurbaşkanımızın dava neferi olarak hizmet ettik. Elhamdülillah birçok konferansta, birçok seminerde söz sahibi olduk. Ama benim için en büyük önem arz eden ve en heyecanlandığı, duygularımın en tavan yaptığı konuşma bugün burada hem basının hem de değerli Yazıkonaklı hemşerilerimizin karşısında yapmış olduğu hitabettir” şeklinde konuştu.

KARTAKGÜL: PROJELERİMİZLE, ÇALIŞMALARIMIZDA HAZIRIZ İNŞALLAH

“Biz dava adamıyız” diyen Kartakgül, “Biz dava adamıyız. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasından makamlara, mevkilere sahip olmak için koşturan insanlar değiliz. Bizim burada tek bir aşkımız, tek bir tutkumuz var. 2023’de büyük ve güçlü Türkiye’yi Allah’ın izniyle dünyaya ilan etmek ve bizlerde akabinde içimizde hizmet aşkı bulunan Yazıkonak Beldemizde Sayın Cumhurbaşkanımızın bir dava neferi olarak kendi bölgemizden, kendi beldemizden belediyecilik anlamında alt yapı, üst yapı, peyzaj çalışmalarının dışında ilimsel, bilimsel, kültürel sosyal ve en önemlisi devletçi bir tutum sergileyerek; asla ayrım yapmadan birlik, beraberlik ve kardeşliği en üst düzeyde tutarak kucaklayan ve makam kapılarını kıran, vatandaşlarımızın hepsine muhabbet duyan ve birebir muhatap alınan ve alabilecek bir yönetim modeliyle, projelerimizle, çalışmalarımızda hazırız inşallah” dedi.