Pazar günü ilimizde Birevim Elazığspor ile karşılaşacak olan Kastamonuspor, Elazığ’a iddialı geliyor.

Kastamonu’da yapılan son antrenman öncesinde değerlendirmelerde bulunan Kastamonuspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Elazığspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu aktararak, Elazığ’a galibiyet için gideceklerini söyledi.

Ahmet Yıldırım, liderle aralarında 5 puan var fark olduğunu ve en kötü ihtimalle farkın fazla açılmaması için Elazığspor maçının kendileri açısından çok önemli bir maç olduğunu vurguladı.

Elazığspor’un durumunun ortada olduğunu ve Elazığspor’un hem yaşadığı maddi sorunlar hem de küme düşme pozisyonunda olmasının işlerini daha da zorlaştıracağını kaydeden Kastamonuspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Elazığspor’un eksikleri olduğunu fakat kendilerinde de kaptan Faruk Öcal’ın cezalı olduğunu söyledi.

Takımının moral ve motivasyon açısından iyi bir durumda olduğunu ifade eden Ahmet Yıldırım, “Kazanmak için gidiyoruz, ama deplasmanda bile alınan her puan ikinci yarı için çok önemli. Daha umutlu bakabilmek için… Hayırlısı ile gidip, kazasız ve sakatsız hedefimiz olan üç puanı alır döneriz” şeklinde konuştu.