"Katılımcı Belediyeciliği Önemsiyoruz"

Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, toplumun taleplerini benimseyen belediyecilik anlayışı ile siyaset yapacaklarını belirterek: “halkı aldatan taraf olmayacağız” diye konuştu. Seçim çalışmalarını sürdüren Şerifoğulları, siyaset anlayışlarının adalet, halka hizmet ve gönüllere dokunmak olduğunu söyledi.

"Katılımcı Belediyeciliği Önemsiyoruz"

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları,Ak Parti  Elazığ Eski Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Güneydoğu İller Koordinatörü Ejder Açıkkapı,Ak Parti Belediye Başkan aday adayları Fırat Ataşsalar,Murat Erdoğdan  ve Ak parti’nin eski İl başkanları Mahir Sönmez,Nusret Çoban Naim Toprak ile bir araya geldi.

 ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI : “BİZ HALKI ALDATAN TARAF KESİNLİK İLE OLMAYACAĞIZ”

Teşkilatların partinin omurgası olduğunu ifade eden AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları,siyaset anlayışlarının özünde adalet, halka hizmet ve gönüllere dokunmanın olduğunu söyledi.Şerifoğulları: “halkı aldatan taraf olmayacağız” diye konuşarak “ Eski Milletvekillerimizden Ejder Açıkkapı’yı, Nusret Çoban’ı Naim Toprağı ve Mahir Sönmez’i ziyaret ettik. Aday adayı arkadaşlarımızdan Fırat Ataş Sever, Sayın Murat Erdoğan’ı ziyaret ettik. Seçim çalışmalarımızı bu tür ziyaretler ile devam ettiriyoruz. Teşkilatlar partinin omurgasıdır. Bizde teşkilatçılık yapısına çok önem veriyoruz. Teşkilatımızda kuruluşumuzdan bugüne kadar görev yağmış bütün başkanlarımıza, merkez ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bizim siyaset anlayışımızın özünde adalet, halka hizmet var. Biz tek başına karar alan bir anlayış ile değil de toplumun taleplerini benimseyen bir belediyecilik anlayışı ile siyaset yapacağız. Biz yöneten ile yönetilen arasında sağlam bir bağ kurup çalışmalarımız bu şekilde yapacağız. Biz halkı aldatan taraf kesinlik ile olmayacağız. Bu konuda projelerimizi oluştururken Elazığ’ımızın asli problemleri ne ise ayağı yere sağlam basan projeler ile halkımızın önüne çıkarak şehrimizin sorunlarına çözüm getire bilme adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çok kısa zamanda projelerimizi hemşerilerimiz ile de paylaşacağız. Seçim süresince de seçim çalışmalarımız her vatandaşa dokunacak şekilde 31 Mart sabahına kadar sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Şahin Şerifoğulları’nın gün içerisindeki bir başka duğrağı,Kasım ayında başkanlık seçimini yenileyen ve güven tazeleyen Eğitim bir sen Başkanı İbrahim Bahşi oldu.

İBRAHİM BAHŞİ : ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ

Ziyarette,Eğitim Bir Sen Başkanı İbrahim Bahşi,sendika çalışmaları hakkında bilgi vererek “ Eğitim Bir Sem 1 Nolu Şube olarak yaklaşık 4 bin 500 üyemiz ile ilimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 3 Eylül süreci itibari ile kongre sürecimiz başladı. Malumunuz 11 Kasım’da yaptığımız genel kurulda yeni bir yönetim ile 4 yıllık süre daha bu yetkiyi aldık. İnşallah önümüzde ki 4 yılda daha hizmet etmeye çalışacağız” şeklinde aktardı.

ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI : “KATILIMCI BELEDİYECİLİK ANLAYIIŞI İLE ÇALIŞCAĞIZ”

Eğitim Bir Sen’in önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Şahin Şerifoğulları,STK’larla birlikte katılımcı belediyeciliği önemsediklerini ifade ederek “ Eğitim Bir Sen ülke genelinde 450 binin üzerinde üye olması ilimizde de 4 bin 500’e yakın üyesinin olması hasebi ile çok önemli bir sivil toplum kuruluşu nezlinde çalışanlarını yapıyor. Eğitim çalışanlarımızın sorunlarını çözme adına bu sorunları yetkili yerle iletme adına çok ulvi bir görev yapıyor. Bundan sonra ki süreçte de çalışmalarınıza başarılar diliyoruz. Tebrik ediyoruz. Seçim süresince katılımcı belediyeciliği önemsediğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Katılımcı belediyecilikten kastımız muhtarlarımız ile sivil toplum kuruluşlarımız ile sürekli iç içe olarak şehrimizin sorunlarına çöze bilme adına 31 Mart sabahına kadar yapacağız” dedi.

HABER : Sedanur İlhan

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018, 18:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
oktay
oktay - 5 yıl Önce

hıhı kesinnnn

bizede mi lo lo
bizede mi lo lo - 5 yıl Önce

yaw h h

Doğru konuşun
Doğru konuşun - 5 yıl Önce

Millet götyle gülüyor artık

23
23 - 5 yıl Önce

Sende mutaitsin niye senin inşşaatında daire alındığında faiz 2.5 aseler mi

Başkan Belli
Başkan Belli - 5 yıl Önce

Şahin var git işine be kardeşim sen o cafcaflı dürüstlük kokan laflarını külahıma anlat mesleğin müteahhitlik olacak ve dürüst olacaksın babam olsa inanmam vAllahi de billahi de. Sen kazanamayacaksın burda böyle altını çize çize söylüyorum. Bu dönemin belediye başkanı yüzde 70 ihtimalle Prof.Dr.Bilal Çoban olacaktır.

engin
engin - 5 yıl Önce

(inanmayan ama inanır gibi yapan emoji)

Cengiz
Cengiz - 5 yıl Önce

Sizin diğer adınızdır:aldatan. Artık devriniz kapansın be!!

Tufan
Tufan - 5 yıl Önce

Bizde inandık püfffffffffffff


SIRADAKİ HABER

banner137