Merkeze bağlı Kavakpınar Köyü Camisi’nin temeli İl Müftüsü Selami Aydın’ın okuduğu dualarla atıldı.

İl Müftüsü Selami Aydın, depremde 83 caminin hasar aldığını, yıkılanların yerine yapılacak olan camilerin bir çoğunun temelinin atıldığını söyledi.

AYDIN: EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE ALLAH NASİP EDERSE AÇILIŞINI YAPACAĞIZ

İl Müftüsü Selami Aydın, “Deprem nedeniyle Elazığ ilimizde yaklaşık 83 camimiz zarar görmüştü. Allah’ın izni ile bunların bir çoğunun temelini attık yapıyoruz. Cenabı Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Devletimiz yardım gönderdi. Bunları kardeşlerimize camilerimize veriyoruz. Elazığ’da da kardeşlerimiz, köylüler herkes yardım ediyorlar. El birliği içerisinde muhtarımızın çok büyük gayretleri oldu. İnşallah en kısa süre içerisinde Allah nasip ederse açılışını yapacağız” dedi.

KAYA: KISA SÜREDE NETİCELENDİRMEK İSTİYORUZ

Kavaktepe Köyü Muhtarı Ali Kaya, “Sayın Müftümüz ile birkaç aydır istişarelerimiz vardı. Sağ olsun bize maddi ve manevi olarak çok büyük destekleri oldu. Biz kendilerini ziyaret ettiğimizde muhtarım siz temeli atın biz arkanızdayız bu işi hep birlikte götüreceğiz dedi. Bana verdiği o manevi destek ile Allah’ın izni ile köylülerin yardımıyla devletimizin katkısıyla bu işe başladık inşallah gelen yardımlarla da kısa sürede neticelendirmek istiyoruz” açıklamalarını kaydetti.

BAL: DEVLETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Tek Medya Yönetim Kurulu Başkanı Zülfü Bal, “Kavaktepe Camisi’nin temeli atıldı. Öncelikle devletimize teşekkür ediyoruz. Sayın Valimize, İl müftümüze, kıymetli muhtarımıza ve hayırda bulunan tüm köylülerimize teşekkür ediyoruz rabbim hayırlı uğurlu etsin” ifadelerini kullandı.