İlimizin kültür, sanat ve spor alanındaki marka değerlerine ekonomik olarak destek olan Birevim firmasına; Kaya Karakaya spor lisesi yetkilileri plaket takdim ederek kendilerine teşekkür ettiler.

KARABALIK: ÖNCE DESTEK VERDİĞİMİZDEN DOLAYI BİZE BİR PLAKET TAKDİM ETMEK İSTEDİLER

Kaya Karakaya spor lisesi salonunda gerçekleşen yemekli plaket töreninde Birevim İcra Kurulu Üyesi, Mali İşler Direktörü Mücahit Karabalık, “Birkaç gündür Elazığ’da gösterdiğimiz faaliyetler kapsamında sağ olsun Kaya Karakaya Spor Lisesi daha önce destek verdiğimizden dolayı bize bir plaket takdim etmek istediler. Biz de dedik ki bu plaketle olmasın, bu arkadaşlarla bir tanışalım, bir yemek yiyelim, bir tanışmış olalım, görüşmüş olalım. İnşallah bu akşamı böyle güzel bir yemekle taçlandıralım. Sağ olsunlar kabul ettiler” ifadelerini kullandı.

GÜRTÜRK: BİRLİKTE İŞ YAPMANIN SONUCUNDA BUNLARI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Milli eğitim müdürü Feyzi Gürtürk, “Kaya Karakaya Spor Lisemizin bu yıl Türkiye finallerinde göstermiş olduğu başarı, ve Türkiye Şampiyonluğu, daha sonra yurtdışında Dünya Şampiyonasına katılması hem ilimizi hem de Türkiye’yi büyük bir mutluluğa sürüklemiştir. Ben katkı ve desteklerinden dolayı başta öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okul müdürümüze gerçekten çok teşekkür ediyorum. Başarılar hiçbir zaman tesadüf değildir. Bu güzel emeklerin, güzel çalışmaların ekip ruhu olmanın, birlikte iş yapmanın sonucunda bunları gerçekleştirdiler” şeklinde konuştu.

ALPAY: DÜNYA KUPASINDA HAKKIYLA TEMSİL EDEN ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİ TEBRİK EDİYORUM

Beka derneği genel başkanı Mustafa Alpay, “Bugün burada Kaya Karakaya Spor Lise’mizin türkiye Şampiyonluğu ve onun akabinde dünya kupasında ülkemizi temsil etmeleri hasebiyle onların onuruna Birevim tarafından verilen yemeğe iştirak ettik. Elazığ ilimizde böyle bir başarıyı göstererek Elazığ’ımıza Türkiye Şampiyonluğunu getiren ve bizi dünya kupasında hakkıyla temsil eden öğrenci kardeşlerimi tebrik ediyorum. Böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan Birevim ailesi aına, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi ve Yönetim Kurlu Üyesi değerli dostum Mücahit Karabalık Bey’e de teşekkür ediyorum” dedi.

SANCAR: DESTEKLERİNİ ESİRGEMEDİLER

Kaya Karakaya Spor Lisesi Müdürü Levent Sancar, “Okulumuzun futbol takımının Türkiye Şampiyonluğunda ve Dünya Kupasına girerken maddi olarak okulumuzu yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizi İstanbul takımları, Bursa takımları gibi büyük takımlara karşı okulumuzu, ilimizi yalnız bırakmadılar, desteklerini esirgemediler” diye konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL