Elazığspor’da Adanaspor maçı hazırlıkları devam ederken, yapılan çalışmanın ardından değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Orhan kaynak, bir an önce transfer yasağının kaldırılması ve Elazığspor’un yönetime kavuşması gerektiğini belirterek, “aksi takdirde Karabükspor gibi kötü sonuçlar alırız” diye konuştu.

Altyapıdan alınan 26 futbolcuyla çalışmalarına devam ettiklerini belirten Kaynak, Adanaspor Maçına genç kadroyla çıkacaklarını belirtti.

Antrenman olarak futbolculara düşüncelerini aktardıklarını ancak fiziksel olarak buna ne cevap vereceklerini bilmediklerini anlatan genç teknik adam, Elazığspor’un yaşaması için transfer tahtasının açılması ve yeni bir yönetime kavuşması gerektiğini yineledi.

Aksi takdirde Karabükspor gibi her maçta kötü skorlar alacaklarını ifade eden Teknik Direktör Kaynak; “Şuan bildiğiniz gibi altyapıdaki tüm oyuncularımızı çağırdık. 26 kişilik oyuncu kadromuzun yanı sıra profesyonel olamayan oyuncularımız var. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Genç arkadaşlarımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Onlara birşeyler vermeye çalışıyoruz. Fiziksel olarak çok fazla birşey yapamayız. Maç haftasına girdik zaten. Sonuçta bu çocuklar oynayacak. En iyisini yapmaya çalışacaklar. Çok söylenecek bir şey yok. 6 aydır bizimle beraber olan genç arkadaşlarımız bizim düşüncemizi biliyorlar ama beceri anlamında bu ligde yeterli olmadıklarını Altay ve diğer lig maçlarında gösterdiler. Bundan sonraki süreçte Elazığspor transfer tahtasını açarak, yönetim oluşturarak hayatta kalabilir. Yoksa Karabükspor gibi her maçta kötü skorlar alırız”. Değerlendirmesini yaptı.