Kaynak: Pazarspor Maçıyla Yeni Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz

Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığından dolayı hedefledikleri puan ortalamasının altında kaldıklarını belirterek, Pazarspor maçıyla inşallah yeni bir başlangıç yaparak istediğimiz hedefe ulaşırız diye konuştu

Kaynak: Pazarspor Maçıyla Yeni Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz

Elazığspor teknik direktörü Orhan Kaynak, düzenlediği basın toplantısında Elazığspor’la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

KAYNAK: İNŞALLAH BU HAFTA BU EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ

Teknik direktör Kaynak, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğundan dolayı belirledikleri puan ortalamasının altında kaldıklarını belirterek, “Geldiğimiz Tarsus maçıyla arkasından Kırklareli ve Van maçı tabi talihsiz maçlar oynadık. Hem cezalı hem sakat oyuncumuzun çok fazla bizi eksik bırakmasından dolayı ama buna rağmen Tarsus maçını kazandıktan sonra gelip Kırklareli maçında hakemin o kadar hatalarına rağmen bizim oyuncuların tahrik olması o maçtan 3 cezalı arkasından 5 sakatla Van maçına gitmemiz, buna rağmen maçın son dakikalarına kadar puan alma şansımız varken tabi genç oyuncularımızın çok fazla tecrübesiz oyuncularımızın çok fazla olması oradan puansız dönmemize neden oldu. Ama şimdi bu Pazar maçına bir 11 günlük arada hem sakatlarımızın hem cezalılarımızın azalması cezaların bitmesi bir Murat Ceylan dışında cezalı oyuncumuz kalmadı. Sakat oyuncularımız; Muhammed İldiz dün bizimle bir kez antrenmana çıkmaya başladı. Tabi onu hafta sonuna kadar fiziksel olarak durumunu konuşup ya baştan oynatırız. Sonradan inşallah bir sıkıntı tekrar yaşamaz. Kadir Bekmezci’nin sakatlığı, İzzet’in sakatlığı devam ediyor. Ama onun için elimizdeki Sefa Öncü’nün sakatlığı devam ediyor. Murathan’ın sakatlığı devam ediyor. Bu kadar sıkıntının içerisinde oyuncu eksikliğinin içerisinde bir de tabi böyle sakat ve cezalı oyuncularla eksik kalınca tabi ki hedeflediğimiz ve belirlediğimiz puan ortalamasının altındayız. İnşallah bu hafta bu eksiklerimizi giderecek, hissettirmeyecek oyuncularımızla sahada olacağız. İnancımız ki bundan sonraki her maçı bugüne kadar olduğu gibi kazanmak için kulübümüze yakın bir yerde bitirmek için uğraşacağız” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: KENDİSİNE SAHİP ÇIKAN OYUNCU GRUBUNA İHTİYACIMIZ VAR

Teknik Direktör Kaynak, “Kazanmak için maç maç gideceğiz. Ne puan alırsak bizim için kardır. Şu anda bir Van maçından 1 puanla dönmüş olsaydık bence 10 puan gibi bir mutluluk yaşayacaktık. Çünkü çok eksiğimiz ve cezalı oyuncularımız vardı. Sakat ve cezalı oyuncularımız vardı. Buna rağmen mevcut oyuncularımızla bunu başardığımız için bu çok bir özgüven olacaktı. Bu son 2 maçtır özellikle Kırklareli maçını çok rahat kazanabileceğimiz, hakem hatalarına maruz kaldığımız bir maçtı. Buna rağmen iyi oyunumuzu devam ettirmemiz lazım. Bu istikrarı korumamız lazım. Bir galibiyet, bir mağlubiyet bize yakışmayan şeyler. Bir istikrar yakalamamız lazım bu manada. Tabi ki bu oyuncu performansı ve bizim performansımızla alakalı. Sakat oyuncu vermeden, cezalı oyunu biraz daha kulübüne sahip çıkan, kendisine sahip çıkan oyuncu grubuna ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Alper
Alper - 3 yıl Önce

Hoca ,zaten her maçın başlama düdüğü bir başlangıç da ,sen asıl mutlu sonlardan galibiyet sonuçlarindan bahset.Alttan ikinciyiz düştük daaa.

SIRADAKİ HABER

banner137