Kayseri’den Elazığ’a Kadar Gelip Yakayı Ele Verdiler

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, piyasa değeri 90 bin lira olan 96 adet çelik kapıyı nakletmek üzere dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik yaptığı belirlenen 3 şüpheliyi yakaladı. 3 şüpheliden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kayseri’den Elazığ’a Kadar Gelip Yakayı Ele Verdiler

Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları başarılı operasyonda dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik yaptığı belirlenen 3 şüpheliyi yakaladı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, Kayseri’de çelik kapı üzerine faaliyet yürüten bir iş yerinden farklı isim adına düzenledikleri sahte ehliyeti kullanarak hazırladıkları evraklarla birlikte toplam piyasa değeri 90 bin lira olan 96 adet çelik kapıyı nakletmek üzere anlaşan ve daha sonra konuyla ilgisi bulunmayan başka bir nakliyecinin aracına Elazığ ilinde bir depoya indirilmek üzere kapıları aktarıp göndermek suretiyle firmayı dolandıran şahısların tespit edilerek yakalanmasına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Açıklamada; kapıları getiren nakliye aracı Malatya yolu üzerinde durdurulmuş ve suça konu malzemelerde ele geçirilmiştir. Olayda sahte ehliyet kullanan Y.K. ve onunla hareket ettiği belirlenen B.Ü. ve F.G. isimli şahısların ilimiz dışında yakalanmaları sağlanarak işlemleri için ilimize getirilmişlerdir. Şahıslar haklarında yürütülen adli tahkikat sonucunda 10.12.2018 tarihinde adliyeye sevk edilmişler ve çıkarıldıkları mahkemece Y.K. ve B.Ü. tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137