Kaza Anları MOBESE'ye Yansıdı

Elazığ meydana gelen kazalar kameralara saniye saniye yansıdı. Kazalardan en çok dikkat çekenleri ise bir otomobil ile bir minibüsün yayalara çarpma anları oldu.

Kaza Anları MOBESE'ye Yansıdı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve Plaka Tanıma Sistemi (MOBESE) kameralarına trafik kazalarının bazıları saniye saniye yansıdı.

Kameralara yansıyan kazalar sürücülerin trafik kurallarına uymalarının ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi.
MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerden ilkinde Gazi Caddesi Öğretmen Evi önünde karşıdan karşıya geçmek isteyen bir vatandaşa Malatya istikametine seyir halinde bir araç çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaya havada taklalar atarak, düştü.

İkinci kaza ise Çayda Çıra Kavşağında meydana geldi.

Kazada seyir halinde olan motosiklete arkadan bir otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yuvarlanırken, araca arkadan başka bir araç daha çarptı.
Üçüncü kaza ise Elazığ Havalimanı kavşağında meydana geldi.

Kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün otomobili yol kenarına savruluyor.

Görüntülere yansına dördüncü kazada ise bir yayaya karşıdan karşıya geçerken şehir içi minibüsü çarptı.

VİDEO:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bayram Keleş
Bayram Keleş - 6 yıl Önce

Geri kalmış ve cahil toplumlardan beklenen hareketler. Elazığ maganda, saygısız ve başına buyruk hareket eden insanlarla dolu. Hal böyleyken her gün kaza olması gayet normal. Trafik bilgisi olmayan, maganda, saygısız, kendinden başkasını düşünmeyen, empati yeteneği olmayan, bencil, diğer insanların hayatlarını hiçe sayan tipler araç kullanıyor. Kavşakta veya üst geçitlerde otobüs veya dolmuş bekleyen, ışıklarda dolmuştan inmek isteyen düşüncesiz insanlar, yolda yürümesini bilmeyen, ağzı açık tipler... Ve tüm bunları kontrol etmeyen, düzenlemeyen yönetimler. Kaza olabilir, normal. Fakat bu kazaların çoğunluğunun yukarıda örneklediğim tipler tarafından yapılıyor olması ekstra bir normal.

sami
sami - 6 yıl Önce

Elazığ da kazaların büyük kısmı sürücülerin hız merakı ve saygısızlığından, dikkatsizliğinden kaynaklanıyor.Bir diğer sebep çarpık kentleşmenin getirdiği görüş açısını daraltan eğri büğrü ,dar düdük kusurlarla dolu yollar

SIRADAKİ HABER

banner137