AK Parti Elazığ Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tügen geçtiğimiz günlerde Ankara’da trafik kazası geçirmişti.

Elazığ’a gelmek üzere Ankara Esenboğa Havalimanına giden Mehmet Tügen’in bindiği ticari taksi kaza yapmış kazada Mehmet Tügen yaralanmıştı.

Kazanın ardından Mehmet Tügen’in Ankara’daki tedavisi tamamlandı ve Tügen, Ankara’dan Elazığ’a döndü.

TÜGEN: DURUMUM BANA GÖRE ÇOK KRİTİKTİ

Durumu hakkında bilgi veren Tügen, “Durumum Allah’a hamt olsun çok iyi. Ben Ankara’dan Elazığ’a geliyorken ticari taksi ile Esenboğa Havaalanı girişinde trafik kazası geçirdim. Kazayı geçirdiğimde kendimde değildim, gözümü açtığımda hastanedeydim. Durumum çok kritikti bana göre ama Allah’a çok şükür Elazığ Milletvekilimiz, kıymetli ağabeyimiz Sayın Metin Bulut Bey hemen yanı başımdaydı. Kalkınma Bakan Yardımcımız değerli Abim Yusuf Coşkun Bey gecenin o saatinde sabaha kadar bütün tetkiklerimi, filmlerimi, hastalığımın her aşamasını takip ettiler. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Yine süreç içerisinde ayağımın kırıldığını söylediler bana. Beni oradan Özel Çankaya Hastanesine sevk ettiler. Oraya gittim, çok başarılı bir operasyon geçirdim” ifadelerini kullandı.

Elazığ ve Bingöl protokolünden birçok isminin kendisini ziyaret ettiğini belirten Mehmet Tügen, geçmiş olsun dileklerinden dolayı AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Elazığ Belediye Başkanı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı, AK Parti Elazığ İl Başkanı, İl Yönetimi, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, AK Parti Elazığ Eski Milletvekilleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, STK Temsilcilerine teşekkür etti.

“DOSTLARIMIZ BİZİ HASTANEDE ZİYARET EDİP ÜZÜNTÜMÜZÜ PAYLAŞTILAR”

Mehmet Tügen, “Hastaneye kadar gelip bizleri ziyaret eden başta bölgemizin gururu, Kalkınma Eski Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz ağabeyime, Bingöl Milletvekilimiz Fevzi Berdibek Bey’e, Hakikatten kendisinin bir dostu olmaktan şeref duyduğum Metin Bulut Abime, Yusuf Coşkun Bey’e, Bingöl Belediye Başkanımız Yücel Barakgazi’ye, Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz’a, Elazığ İl Başkanımız saygıdeğer ağabeyim Sayın Ramazan Gürgöze’ye, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, İl Genel Meclis Başkanımız, Bingöl İl Başkanımız, Bingöl Gençlik Kolları, Kadın Kollar, Solhan Belediye Başkanımız, bütün bu dostlarımız bizi hastanede ziyaret edip üzüntümüzü paylaştılar. Milli Savunma Bakan Yardımcımız, kıymetli Ağabey’imiz Sayın Şuay Alpay Bey’e de çok teşekkür ediyorum. Hastaneye kadar gelip, bizleri ziyaret etmesi bize onur verdi. Kendisine hasetten çok teşekkür ediyorum, Rabbim kendisinden razı olsun.” şeklinde konuştu.

“BİZLERİ ARAYARAK ÜZÜNTÜMÜZÜ PAYLAŞAN BÜTÜN DOSTLARIMIZA HASETTEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mehmet Tügen, “Kendilerine müteşekkirim, teşekkür ediyorum. Telefonlarıyla bizleri arayarak üzüntümüzü paylaşan bütün dostlarımıza hasetten çok teşekkür ediyorum. Şehrimizin önemli değerlerinden kıymetli hocam, gerek akademik dünyadaki başarısı, gerek ticaretteki başarısı, şehre katmış olduğu katma değerden dolayı Yasemin Açık hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kaza geçirdiğim andan itibaren eşimi arayarak, beni arayarak durumun her anını bilgi alıp eşimle paylaşarak, hekimlerle görüşerek kendisi bizzat hastaneye gelip, üzüntümüzü, acımızı paylaştığı için Yasemin Açık Hocama çok teşekkür ediyorum. Dualarını gönderen bütün Kadir Şinas Elazığlı hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

“BUGÜN GELDİK, EVİMİZDEYİZ, AİLEMİZİN İÇİNDEYİZ”

AK Parti Elazığ Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tügen, “Elazığ Belediye Meclis üyeleri arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Her biri ayrı ayrı telefon açtılar. Ankara’ya kadar gelip bizi hastanede ziyaret eden dostlarımıza hakikatten çok teşekkür ediyorum. Özellikle Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık abime, çok teşekkür ediyorum. Kendisi defalarca bizi aradı, durumumuzu sordu. Bugün geldik, evimizdeyiz, ailemizin içindeyiz. Allah’a hamt olsun. Ne kadar şükür etsek azdır” ifadelerine yer verdi.