Elazığ'ın Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, programı nedeniyle Belçika'ya gitmek için verdiği PCR testinde pozitif çıktı. Başkan Atlı yapılan testle Covid-19 virüsüne yakalandığını öğrenince Belçika programı iptal oldu. Başkan atlı 14 gün karantinada kalacak.

Keban Belediye Başkanı 18 Ağustos 2020'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la randevusu nedeniyle verdiği test yine pozitif çıkmış, görüşmesi iptal olmuştu.

Hastalığı zor ve ağır geçirdiğini söyleyen Başkan Atlı;  "Belçika'da bir programa katılmak için PCR Testi verdim, Yapılan test sonucum pozitif çıktı, 14 gün evimde dinleneceğim. En son Şırnak'ta, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında yapılan "AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı" öncesi PCR testi yapmıştım Negatif çıkmıştı. Geçen sefer hastalığı hafif atlatmıştım Covid-19 Hastalığını bu sefer zor ve ağır geçiyorum. Halkımdan ricam maske kullanarak, sosyal mesafe kurallarına uymanızı, gerekmediği sürece toplu düğün, taziye ve kalabalık alanlarda bulunmasınlar, önemle rica ediyorum." diye konuştu.

Başkan Atlı Sosyal Medya hesabına da şöyle yazdı; “26.10.2021 günü yaptırdığım kovit testim, pozitif çıkmıştır; dua eder, dua bekleriz.”