Keban Belediyesi, İçme Suyu Hattını Yenileyecek

Keban Belediyesi, ilçe merkezinde içme suyu olarak kullanılan Nimri Dağından getirilen Şıhlık kaynak suyunun 7 kilometre uzunluğundaki su borularını yenileyecek.

Keban Belediyesi, İçme Suyu Hattını Yenileyecek

Belediye Başkanı Fethiye Atlı, yaptığı açıklamada, ilçenin içme suyu sorununun çözümü amacıyla hazırlanan projeye, İller Bankası Genel Müdürlüğünce yüzde 100 hibe desteği verildiğini ve bu kapsamda toplam 7 kilometre uzunluğundaki su borularını yenileyeceklerini söyledi.

ATLI: BORULARIN NAKLİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Atlı, "Şıhlık doğal kaynak suyunun ilçemize daha verimli ve sorunsuz şekilde getirmek için Elazığ İlbank Bölge Müdürlüğü tarafından 6 metrelik 570 adet toplam 3 bin 420 metre Duktil demir içme su borusu 518 bin 574 lira tutarında yüzde 100 hibe ile belediyemize kazandırılmıştır. Mahalle çeşmelerinde akan doğal memba kaynak suyu hattında revizyon yapılarak, gerek güzergah değişikliği ve yeni su deposu yapılarak, boruların naklini gerçekleştireceğiz. İlçemize hayırlı olsun inşallah." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
...
... - 4 yıl Önce

Buna keban belediyesi yaptı denilemez. İller bankası yapmış. Belediyede hemen üzerine alınıp reklam işine girmiş. Belediye birşeyler yapıyorsa baraj etrafına yapsın. Vatandaşın piknik yapacağı bir alan bile yok. Kebana gelenler meşhur işletme tarafından tanesi 3 lira olan balık 30 liraya yiyor. Sonra o kadar yolu geri dönüyor...

SIRADAKİ HABER

banner137